پ
پ

در نشستی به میزبانی فرماندار شهرستان طالقان و با حضور مدیرکل و معاونین منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز، مشکلات حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان طالقان بررسی و تصمیمات لازم برای رفع آن اتخاذ شد.

مهندس مهدوی فرماندار در نشست بررسی مشکلات حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان طالقان با اشاره به تعدد روستاها و پراکندگی آن‌ها در این شهرستان اظهار داشت: در نشست هایی که به‌منظور بررسی مشکلات مناطق شهرستان در مدت اخیر برگزار شده یکی از مشکلات عمده مردم در حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری بوده و امیدواریم با بررسی این موضوعات، تصمیمات لازم برای رفع آن تا حد امکان اتخاذ شود.
فرماندار در این نشست ایجاد دیوار ساحلی بر روی رودخانه فصلی در نقاط و بخش‌های مختلف این شهرستان و تسریع در ارائه پاسخ استعلام های متقاضیان را مهم و ضروری بیان کرد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز از تخصیص اعتبار برای مطالعه طرح احداث سیل بند در شهرستان و مرمت سیل بندهای آسیب‌دیده از سیلاب سال جاری خبر داد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.