پ
پ

شهردار گرمدره با ورزشکاران زورخانه‌ای پنج‌تن آل‌عبا دیدار و گفتگو کردند.

شهردار گرمدره با ورزشکاران زورخانه‌ای پنج‌تن آل‌عبا دیدار و گفتگو کردند.
در این دیدار دکتر نجفی ضمن اظهار خرسندی از حضور در جمع ورزشکاران پهلوانی و باستانی کاران شهر گرمدره همچنین «حاج عباس شیرخدا» مرشد نام‌آور ایران و «پهلوان علی‌اکبر حیدری» پیشکسوت ورزش کشتی، دوست و هم‌دوره‌‌ی جهان پهلوان تختی از حمایت خاص شهرداری در راستای توسعه ورزش‌ زورخانه‌ای و پهلوانی به صورت مستمر خبر داد.
همچنین با اشاره به اینکه ورزش زورخانه‌ای آداب و سنتی ویژه خود را دارد و با پیروی از پهلوانان و دلاوران و تأسی از پیشوای نخستین شیعیان و جوانمردان، خوی و منش مردانگی و افتادگی و جوانمردی را در ورزشکاران برمی‌انگیزد خواستار فعالیت‌های فرهنگی ورزشی بیشتر این عزیزان شد.
در این دیدار با توجه به حمایت‌های بی‌دریغ «مسعود نجفی» از ورزشکاران و پهلوانان «شال پهلوانی ورزش زورخانه‌ای» از سوی پهلوان حیدری به ایشان اهدا شد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.