فاطمه قاسمی ، مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه با اعلام این خبر افزود: پایش کشوری بررسی ید در استان البرز همزمان با سراسر کشور از ۱۰ آذرماه سال جاری با هدف بررسی میزان ید دریافتی آغاز و تا ۹ دی ماه ادامه داشت.
وی افزود: با توجه به اهمیت پایش وضعیت دریافت ریزمغذی ید درجامعه ، نمونه گیری از دانش آموزان ، مادران باردار، خانوارها وکارخانه های تولید نمک انجام و نمونه های جمع آوری شده جهت ارزیابی میزان ید موجود به پژوهشکده غدد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ارسال شد.
قاسمی ادامه داد: دراین بررسی میدانی تعداد ۴۲۰نمونه از دانش آموزان کلاس های دوم ،سوم وچهارم ابتدایی وتعداد ۳۰۰نمونه ازمادران بارداردر۳نوبت، ۵۰نمونه از خانوارها و۲۰نمونه از ۴کارخانه وکارگاه تولید وبسته بندی نمک درسطح استان جمع آوری شد که این نمونه های تهیه شده ازجمعیت شهری و روستایی استان بودند.
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید