سرپرست سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج گفت: تیم آتشنشانی کرج با تلاش و مهارت خود، عنوان نایب قهرمانی مسابقات ملی آتشنشانان را کسب کرد.
Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!جابر خوشگرد در گفتوگو با پایگاه خبری کرج امروز، اظهار کرد: تیم عملیاتی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج در مسابقات چندجانبه چالش آتشنشانان کشور (FCC) خوش درخشید و با نمایشی از توان، مهارت و همبستگی، بر سکوی نایبقهرمانی کشور ایستاد.
وی افزود: این رقابت در روزهای ۲۱ و ۲۲ مهرماه سال جاری به میزبانی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهر رشت برگزار شد و تیم کرج با آمادگی بالا میان برترین تیمهای کشور خوش درخشید.
سرپرست سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج بیان داشت: در بخش تیمی این مسابقات، سازمان آتشنشانی شهرداری رشت مقام نخست، سازمان آتشنشانی شهرداری کرج مقام دوم و سازمان آتشنشانی شهرداری قزوین مقام سوم را کسب کردند.
خوشگرد اضافه کرد: در بخش انفرادی، میثم مرادی از تیم شهرداری رشت مقام اول، فیروز اسدی از تیم کرج مقام دوم و سبحان قلیزاده از تیم رشت مقام سوم را به دست آوردند.
وی در پایان، با قدردانی از تلاش و همت اعضای تیم اعزامی کرج، گفت: این تیم متشکل از مجید دربندی، نوید خانوردی، فیروز اسدی، حسن زیارانی و مرتضی دانشور بود و در کنار آنان، محمدصادق انصاری به عنوان مربی و حامد مشهدی به عنوان سرپرست، نقش هدایت و پشتیبانی را بر عهده داشتند.






منبع: پایگاه خبری شهرداری کرج














از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید