پ
پ

فرمانده انتظامی ساوجبلاغ از توقیف ۱۴ دستگاه خودروی شوتی و کشف بیش از ۱۲ میلیارد ریال ‏انواع کالاهای قاچاق در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ "علی سلیمانی" بیان داشت: در راستای مبارزه با قاچاق کالا و ارز، ‏ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالا پلیس آگاهی شهرستان ساوجبلاغ، طرح برخورد با خودروهای شوتی را در طول یک ماه ‏گذشته به مرحله اجرا گذاشتند.
‏وی افزود: ماموران پلیس آگاهی با اقدامات فنی و میدانی و پس از هماهنگی با مقام قضایی با اجرای این طرح در ‏محورهای مواصلاتی شهرستان ساوجبلاغ موفق به توقیف ۱۴ دستگاه خودروی شوتی حامل بار قاچاق شامل لوازم خانگی‎ ‎و آرایشی بهداشتی و دستگیری ۱۶ نفر در این خصوص شدند.
‏سرهنگ سلیمانی با بیان اینکه متهمان دستگیر شده پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قانونی شدند، تصریح کرد: ارزش ‏کالاهای مکشوفه توسط کارشناسان بالغ بر ۱۲ میلیارد و ۹۳۰ میلیون ریال برآورده شده است.
‏فرمانده انتظامی شهرستان ساوجبلاغ در پایان با تاکید بر اجرای مستمر طرح های مقابله ای پلیس با قاچاقچیان کالا در ‏سراسر این شهرستان اظهار داشت: مبارزه بی امان با قاچاق کالا به عنوان یکی از سرفصل های مهم مأموریتی در دستور ‏کار این فرماندهی قرار دارد و شهروندان نیز می توانند هرگونه گزارشات و اخبار در این خصوص‎ ‎را، از طریق شماره تلفن ‏‏۱۱۰ به مأموران پلیس اطلاع دهند.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.