پ
پ

مدیر اداره جهاد کشاورزی شهرستان فردیس گفت که با تخریب تعدادی بنای غیرمجاز،۱۳۰ هزار متر مربع اراضی کشاورزی در این شهرستان آزادسازی شد.

علیرضا بدری افزود: این بناها دیروز دوشنبه با حکم قضایی و باهمکاری نیروی انتظامی و در اجرای تبصره ۲ بند ۱۰ قانون حفاظت از اراضی زراعی و باغی با حکم دادستان عمومی و انقلاب شهرستان و کلانتری ۱۵ مشکین دشت فردیس تخریب شدند.
وی اظهار داشت: در راستای اجرای قانون مذکور ساخت و ساز غیر مجاز در سطح شهرستان فردیس شامل ، ۸۰ مورد تفکیک و قطعه بندی غیر مجاز ، دیوارکشی غیرمجاز به تعداد ۱۵۰ مورد به طول تقریبی ۲ هزارو۷۰۰ مترمربع، بنا و انباری پنج واحد به مساحت ۴۰۰ مترمربع، فونداسیون ۲ مورد به مساحت تقریبی ۱۶۰ متر مربع ، محوطه سازی و ایجاد راه ۲۰ مورد به مساحت تقریبی چهار هزار متر مربع وآلاچیق و سکو سه مورد به مساحت تقریبی ۱۵۰ مترمربع تخریب و جمع آوری شد.

مدیر جهاد کشاورزی فردیس افزود: بر اساس قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی هرگونه ساخت و ساز در خارج از محدوده قانونی شهرها و روستاها بدون اخذ مجوز از کمیسیون تبصره یک ماده یک قانون مذکور ممنوع می باشد و با متخلفان برابر قانون برخورد خواهد شد.
وی از مردم خواست از خرید املاک فاقد مجوز خودداری نموده و قبل از انجام معامله از مراجع ذیصلاح از جمله جهاد کشاورزی فردیس استعلام نمایند تا مورد سوء استفاده افراد سودجو واقع نشوند.
بدری گفت: مردم برای حفظ و صیانت از اراضی زراعی و باغ ها هرگونه تبدیل و تغییر کاربری غیرمجاز را به سامانه ۱۳۱ گزارش کنند.
شهرستان فردیس حدود ۲ هزار هکتار زمین کشاورزی و باغی دارد.
مشکین دشت دارای ۸۰ هزار نفر جمعیت است.
منبع ایرنا

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.