پ
پ

با حضور دکتر محمد صادق خیاطیان رییس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری و مهندس اکبر قنبرپور مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام، ۳ محصول دانش بنیان در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام در روز سه شنبه هجدهم مهرماه رونمایی شد.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در ادامه بازدید خود از پیام از سه محصول دانش بنیان با قابلیت‌های فناورانه بالا رونمایی کرد.
محصولات فناورانه رونمایی شده شامل «نسل جدید مودم‌های اینترنت» محصول شرکت «اتصال صنعت میانه»، دستگاه‌های «رفرکتومتر»، «کنداکتیویتی متر» و «فلومتر» محصولات شرکت «کنترل سیستم خاورمیانه» که برای اندازه‌گیری غلظت مایعات در کارخانجات صنایع لبنی کاربرد دارد «اسپری روی دهانی نیتروپاف» برای جلوگیری از حملات قلبی محصول شرکت «درسا دارو» هستند.
بر اساس این گزارش، این سه محصول دانش بنیان در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام تولید شده و از محصولات استراتژیک در حوزه‌های صنعتی و دارویی به‌شمار می‌آید.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.