پ
پ

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی البرز اعلام کرد که ۳۰ بیمار بدحال کووید ۱۹ طی ۲۴ ساعت گذشته در بیمارستان‌های استان بستری و تحت مراقبت‌های پزشکی قرار گرفتند.

دکتر شهرام صیادی به خبرنگاران اظهار داشت: ۸۰هزارو ۶۸۸ نفر از ابتدای شیوع کرونا تا کنون در مراکز درمانی استان البرز بستری شده‌اند.
وی خاطرنشان کرد: ۱۴۳ بیمار بدحال کووید ۱۹ اکنون در مراکز درمانی استان بستری و تحت مراقبت‌های پزشکی قرار دارند.
صیادی با اشاره به اینکه طی ۲۴ ساعت گذشته فوتی ناشی از کووید ۱۹ در استان البرز به ثبت نرسیده است، بیان داشت: کووید ۱۹ تاکنون ۶ هزارو ۴۹۲ فوتی در البرز داشته است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی البرز افزود: ۷۴ هزارو ۵۱ بیمار بدحال کووید ۱۹ از ابتدای شیوع کرونا تا کنون بهبود یافته و از مراکز درمانی استان البرز ترخیص شده اند.
همچنان توصیه کارشناسان بهداشت و درمان به مردم البرز برای پیشگیری از ابتلا به کرونا،‌تزریق واکسن کرونا، ‌استفاده از ماسک، ‌شستن مکرر دست‌ها و رعایت فاصله اجتماعی است.
تمام هفت شهرستان استان البرز اکنون در وضعیت آبی شیوع کرونا قرار دارند.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.