پ
پ

کارمندان و مدیران بسیجی استان البرز به راهیان پیشرفت و کربلای ایران اعزام شدند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از البرز، سرهنگ پاسدار احسان علیزاده مسئول سازمان بسیج ادارات و کارمندان استان البرز افزود: ۶۰۰ نفر از بسیجیان این سازمان در قالب اردوی راهیان نور، به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدند.
وی‌افزود: اردوی راهیان نور کارمندان البرز به صورت خانوادگی و با دو هدف آشنایی و میثاق با شهدا و آرمان‌ها و همچنین آشنایی با نوع مدیریت جهادی در دفاع مقدس برگزار شد.
علیزاده گفت: در این اردوی مقدس مدیران و کارمندان، با مدیریت جهادی آشنایی بیشتری پیدا کرده و قاطعیت در عمل جهادی، استقامت در سختی‌های مدیریت جهادی و همچنین شجاعت در اقدامات جهادی را تمرین کرده و با سیره و روش شهدا، فرماندهان و نیز مدیران زمان دفاع مقدس حاضر در شهر‌های مورد هجوم دشمن بیشتر آشنا می‌شوند.
لازم به ذکر است، در این اردو ۵ روزه مناطق عملیاتی فتح المبین، شلمچه، فکه، کانال کمیل و حنظله، علقمه به عنوان راهیان نور و سد کرخه و نمایشگاه پیشرفت‌های موشکی به عنوان راهیان پیشرفت، مورد بازدید قرار می‌گیرد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.