پ
پ

نایب رئیس شورای شهر کرج، خواهان ورود دستگاه‌های مرتبط با تنظیم بازار برای افزایش سهم شهرداری کرج برای عرضه سیب و پرتقال شب عید در بازار روزها شد.

علیرضا رحیمی با انتقاد از کاهش سهم شهرداری در عرضه و تامین مایحتاج مربوط به شب عید شهروندان این کاهش را نگران کننده دانست.
رحیمی گفت: امسال توزیع حدود ۶۴۵تن پرتقال و ۳۴۵تن سیب درختی به شهرداری سپرده شده که این میزان تقریبا نصف سهمیه سال گذشته است.
وی اضافه کرد: با توجه به امکان سازمان ساماندهی و مشاغل شهری برای استقرار بازارهای موقت در نقاط مختلف شهر که با قابلیت دسترسی بالای شهروندان همراه است، این کاهش سهمیه قابل توجیه نیست.
رحیمی خاطرنشان کرد: از دستگاه ها و مسئولان ذیربط انتظار داریم نسبت به بررسی موضوع و افزایش سهمیه بازار روزهای شهرداری اقدام کنند.

منبع ایسنا

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.