پ
پ

سفیر جمهوری غنا در ایران خواستار راه اندازی و انتقال تکنولوژی گلخانه اینترنت اشیا پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) مستقر در استان البرز به این کشور شد.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی پارک فاوا، اریک اوسو بواتنگ امروز با هدف آشنایی و گسترش تعاملات دو کشور در زمینه پارک‌داری و توسعه فعالیت‌ شرکت‌های فناور و استارتاپی، از پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات(فاوا) بازدید و با مسوولان این پارک به بحث و تبادل نظر پرداخت.
سفیر کشور غنا در این دیدار به تشریح شرایط کشور غنا پرداخت و با ابراز علاقه‌مندی جهت راه‌اندازی و تأسیس پارک فناوری در کشور خود، از پروژه گلخانه هوشمند پارک فاوا استقبال کرد.
وی همچنین خواستار کمک‌های پارک فاوا در راه‌اندازی گلخانه هوشمند و انتقال تجربه و تکنولوژی پارک فاوا به دلیل کمبود آب و تأمین امنیت غذایی در کشور غنا شد.
مشاور وزیر و رییس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات نیز در جریان این بازدید، گلخانه اینترنت اشیا را اولین گلخانه تمام مکانیزه کشور عنوان کرد که در فضایی به مساحت ۱۰۰ مترمربع در این پارک راه‌اندازی شده و در مقایسه با سایر گلخانه‌ها از کاهش مصرف آب و افزایش بازدهی محصولات برخوردار است.
محمد جعفر صدیق دامغانی‌زاده در ادامه صادرات داده‌های فرهنگی و هنری، ارائه خدمات ابری و صادرات این خدمات به کشورهای منطقه، کاربرد اینترنت اشیا در مسائل امنیت غذایی، مدیریت مصرف آب و شهر هوشمند، ایجاد زیرساخت‌های سیستم عامل باز و فراگیر کردن کاربرد آن در ایران و کشورهای فارسی زبان منطقه، بومی‌سازی فناوری سخت‌افزاری مورد نیاز در صنعت CT و شبکه ملی اطلاعات و لجستیک هوشمند (حمل بار به وسیله پهپاد و IOV) را از پروژه‌های پیشران پارک فاوا معرفی کرد.
سفیر کشور غنا و هیات همراه در پایان از چندین شرکت‌ مستقر در پارک فاوا بازدید کردند.
منبع ایرنا

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.