با پایان مهلت قانونی برای ثبت نام کاندیداها در مجمع انتخاباتی فدراسیون اسکی و ورزشهای زمستانی ۷ کاندیدا برای تصدی پست ریاست ثبت نام کردهاند.
Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ مهلت قانونی ثبت نام کاندیداهای تصدی پست ریاست فدراسیون اسکی و ورزش های زمستانی که از ۸ تا ۲۱ مهر به مدت ده روز کاری انجام شد، به پایان رسید.
در پایان مهلت قانونی ۷ کاندید ثبت نام خود را انجام داده و مدارک آنها توسط سرپرست دبیری مجمع برای بررسی و تایید صلاحیت نهایی به وزارت ورزش و جوانان ارسال شد. اسامی این هفت کاندیدا عبارت است از:
۱- بهرام ساوه شمشکی
۲-سیدمجتبی صید
۳-عادل عالیشان
۴-بهنام محمودی
۵-رضا میرابوطالبی
۶- سیدحمید مهدوی
۷- عباس نظریان مادوانی
حضور بهنام محمودی کاپیتان سابق تیم ملی والیبال در انتخابات اسکی بسیار عجیب است. صرفنظر از اینکه محمودی چه تخصص و ارتباطی با اسکی دارد، او برای انتخابات رشته تخصصی خودش یعنی والیبال رد صلاحیت شد و حالا مشخص نیست که برای انتخابات اسکی می تواند تاییدیه مراجع نظارتی را اخذ کند یا نه؟
بیشتر بخوانید:
-
بازگشت علیمنصور به لیگ برتر!
-
ساعت مسابقه هادی چوپان در مستر المپیا
-
عکس | همسر مورایس در تمرینات سپاهان؛ شیدا مقصودلو فوتبالیست شد؟
۲۵۳ ۲۵۸
منبع: خبرآنلاین
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید