پ
پ

با پیگیری و تأکید ویژه سرپرست اداره کل ورزش و جوانان البرز ، فرایند احداث و زیرسازی چمن مصنوعی در زمین فوتبال شهدای فردیس در دستور کار قرار گرفت.

بهزاد فروغی سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان البرز با حضور در فردیس، از نزدیک وضعیت زمین چمن شهدای این شهرستان را مورد بازدید و بررسی قرار داد.

طی این بازدید، با تأکید ویژه بهزاد فروغی مقرر شد فرایند احیا و بازسازی زمین فوتبال شهدای فردیس به چمن مصنوعی (که از سال گذشته به دلیل کم آبی، خشک و در بلاتکلیفی رها شده بود) در دستور کار قرار گیرد.
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان البرز در این خصوص اظهار کرد: متاسفانه شهرستان فردیس به تأثی از شرایط استان البرز از لحاظ سرانه و زیر ساخت ورزشی با مشکلات عدیده ای روبرو بوده و جزو پایین ترین سطوح کشور قرار دارد.
وی افزود: زمین چمن شهدای فردیس سرمایه ای برای ورزش به خصوص فوتبال شهرستان است که متاسفانه از سال گذشته در وضعیت نامناسبی رها و موجب آزرده خاطری جامعه ورزش شهرستان شده بود.
فروغی اضافه کرد: از این رو و با توجه به کمبود آب و مشکلات ناشی از این مسئله، تصمیم گرفتیم این زمین به صورت چمن مصنوعی احیا و مجددا در اختیار ورزشکاران عزیز شهرستان قرار گیرد.
وی خاطر نشان کرد: فرایند و مراحل اداری بازسازی زمین فوتبال شهدای فردیس در حال انجام است.
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان البرز تصریح کرد: تکمیل پروژه های نیمه کاره از برنامه ها و سیاست های اصلی اداره کل ورزش و جوانان استان البرز است و تمام تلاشمان را برای ارتقای سرانه ورزشی استان به کار خواهیم بست.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.