پ
پ

مدیرکل هواشناسی استان گفت: به دلیل وارونگی دما و افزایش غلظت آلاینده‌های هوا، پیش بینی می‌شود تا آخر دی ماه، هوای البرز با افت کیفیت مواجه شود.

آرش بهاروند احمدی اظهار کرد: امروز دوشنبه ۲۶ دی آسمان البرز صاف تا قسمتی ابری است و در برخی ساعات شاهد افزایش میزان ابر و غلظت آلاینده‌های هوا هستیم.

وی تاکید کرد: بررسی نقشه‌های پیش یابی هواشناسی نشان می‌دهد این وضعیت تا پایان هفته ادامه دارد.
این مسئول اضافه کرد: به دلیل وارونگی دما و افزایش غلظت آلاینده‌های هوا، پیش بینی می‌شود تا آخر دی ماه، هوای البرز با افت کیفیت مواجه شود.
بهاروند احمدی ادامه داد: در حال حاضر کیفیت دو شهرستان نظرآباد و ساوجبلاغ در وضعیت اضطرار و کرج هم برای گروه‌های حساس ناسالم است.
مدیرکل هواشناسی البرز با اشاره به ادامه روند کاهشی دما تا پایان هفته گفت: طی این مدت میانگین بیشینه دما به پنج درجه بالای صفر و کمینه آن نیز به ۱۰ درجه زیر صفر می‌رسد.
منبع ایسنا برچسب ها: مدیرکل هواشناسی استان گفت: به دلیل وارونگی دما و افزایش غلظت آلاینده‌های هوا، پیش بینی می‌شود تا آخر دی ماه، هوای البرز با افت کیفیت مواجه شود.
مدیرکل هواشناسی استان گفت: به دلیل وارونگی دما و افزایش غلظت آلاینده‌های هوا، پیش بینی می‌شود تا آخر دی

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.