۳۲ زن زندانی با جرائم غیرعمد در البرز چشم انتظار حمایت خیرین
شناسه : 4608791

مدیر ستاد دیه البرز اعلام کرد: ۳۲ زندانی زن با جرائم غیر عمد در زندان فردیس این استان برای آزادی خود در انتظار حمایت خیرین و نیکوکاران هستند

پ
پ

مدیر ستاد دیه البرز اعلام کرد: ۳۲ زندانی زن با جرائم غیر عمد در زندان فردیس این استان برای آزادی خود در انتظار حمایت خیرین و نیکوکاران هستند.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

زمان مطالعه: ۱ دقیقه

محمد باقر مقدسی " روز چهارشنبه در حاشیه دیدار با زندانیان جرائم غیرعمد واحد نسوان در ندامتگاه فردیس اظهار کرد: ستاد مردمی دیه در راستای سیاست‌های حمایتی خود تلاش می‌کند تا ضمن شناسایی و بررسی پرونده‌های واجد شرایط با استفاده از ظرفیت‌های قانونی و جلب کمک‌های خیرین، مسیر آزادی زندانیان غیرعمد را هموار سازد که هدف ما بازگرداندن این افراد به آغوش خانواده و جامعه است.

وی اضافه کرد: این نشست حسب دستور رییس کل دادگستری البرز صورت گرفت و علاوه بر بررسی دقیق وضعیت زندانیان، تسهیلات قانونی همچون اعطای مرخصی، بررسی اعسار از پرداخت دیون در دستور کار قرار گرفت.

مدیر ستاد دیه استان البرز با بیان اینکه متولی آزادی زندانیان جرائم غیرعمد ستاد دیه است، گفت: انتظار می رود نیکوکاران این ستاد را حمایت کنند تا بتوان با مبالغ جمع آوری شده تعداد بیشتری از زندانیان استان آزاد شوند.

مقدسی افزود: اکنون بیش از ۴۹۰ زندانی با جرائم غیرعمد در انتظار آزادی هستند.

وی بیان کرد: هموطنان می‌توانند مبالغ خود را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۱۸۹۹۹۴۴۴۰۳ و یا شماره حساب ۰۱۲۵۲۵۲۵۲۵۰۰۲ نزد بانک ملی ایران به نام ستاد مردمی دیه استان البرز واریز یا جهت کسب اطلاعات بیشتر به دفتر این ستاد واقع در کرج، مهرویلا، انتهای بلوار انوشیروان شرقی بعد از ساختمان نظام مهندسی مراجعه یا با شماره های ۰۲۶۳۲۷۲۲۳۱۹ – ۰۲۶۳۲۷۲۲۳۱۶ تماس حاصل نمایند.

مدیرستاد دیه البرز گفت : ستاد دیه تنها نهاد مردمی است که عهده‌دار آزادی زندانیان جرائم غیرعمد در کشور است و امیدواریم با کمک خیرین بتوانیم شمار زیادی از زندانیان جرایم غیرعمد را به آغوش خانواده‌های خود بازگردانیم.

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.