پ
پ

سرپرست اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی البرز از ادامه همکاری‌ها با سازمان زندان‌ها برای آموزش صنایع‌دستی به زندانیان خبر داد.

نشست سرپرست اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع‌دستی البرز با رئیس زندان کچویی در خصوص ادامه همکاری‌ها برای آموزش صنایع‌دستی به زندانیان روز چهارشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۱ برگزار شد.
یحیی دارایی با توجه به اهمیت مهارت آموزی به زندانیان اظهار کرد: این آموزش‌ها با هدف توانمندسازی زندانیان انجام می‌شود و می‌تواند منجر به اشتغال و درآمد زایی این قشر باشد.

به گفته سرپرست اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی البرز آموزش‌های صنایع دستی در رشته‌هایی از جمله چرم، گلیم، سفال، قلاب بافی و چلنگری انجام می‌شود و افراد بعد از طی دوره آموزشی، گواهینامه معتبر از این اداره کل دریافت می‌کنند که بعد از دریافت کارت شناسایی نیز می‌توانند نسب به دریافت وام برای اشتغالزایی و راه اندازی کارگاه اقدام کنند.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.