عضو شورای اسلامی شهر کرج با تأکید بر ضرورت انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل جدید گفت: الگوهای رفتاری، ایثارگری، دینداری، وحدت و تاب‌آوری رزمندگان باید برای نسل امروز بازخوانی شود تا جامعه بتواند با تکیه بر همین سرمایه‌های فرهنگی و اجتماعی، از شرایط دشوار امروز نیز عبور کند.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

حجت‌الاسلام‌والمسلمین علیرضا سعیدی، در گفتگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر کرج، با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یاد و خاطره شهدای این دوران، اظهار کرد: در این ایام باید یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و همچنین امام شهیدان را گرامی بداریم؛ امامی که در دوران دفاع مقدس با سخنان و رهنمودهای خود همواره بر جبهه حق در برابر باطل تأکید داشت و نقش مهمی در تداوم و رونق جریان انقلاب و اسلام در کشور ایفا کرد.

وی افزود: آنچه در هفته دفاع مقدس اهمیت دارد، صرفاً یادآوری وقایع تاریخی نیست، بلکه باید الگوهای رفتاری رزمندگان و شهدای هشت سال دفاع مقدس را برای نسل جدید بازخوانی کنیم تا جوانان و نوجوانان امروز با کسانی آشنا شوند که از این خاک و سرزمین در برابر تهاجم گسترده و دشمنی‌های استکبار جهانی دفاع کردند.

سعیدی با اشاره به نقش مردم در پیروزی، تثبیت و تداوم انقلاب اسلامی گفت: انقلابی که به دست مردم شکل گرفت، تثبیت و حفظ آن نیز با حضور و همراهی مردم رقم خورد و دفاع مقدس نمونه روشنی از همین حضور و مشارکت مردمی است.

عضو شورای اسلامی شهر کرج ادامه داد: رشادت‌ها، ایثارگری‌ها و ازخودگذشتگی‌هایی که از شهدا و رزمندگان در خاطره تاریخی ملت ایران باقی مانده، نشان می‌دهد که آنان تا چه اندازه با تربیت دینی و اسلامی عجین بودند. همین تربیت و دینداری بود که به آنان توان ایستادگی در برابر دشمن را داد و موجب شد با وجود کمبود امکانات، در برابر تهاجم دشمن سینه سپر کنند و یکی از بزرگ‌ترین حماسه‌های تاریخ معاصر کشور را رقم بزنند.

وی با اشاره به شرایط امروز جامعه خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد در دوره جدیدی از مواجهه و جنگ قرار داریم که یکی از اهداف دشمن، سنجش و هدف قرار دادن میزان مقاومت و پایداری مردم است؛ از این رو، تاب‌آوری اجتماعی یکی از مهم‌ترین موضوعاتی است که می‌توان آن را با بازخوانی تجربه هشت سال دفاع مقدس تقویت کرد.

سعیدی تصریح کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری به همان روحیه تاب‌آوری، ایثار و مقاومت دوران دفاع مقدس نیاز داریم. پدران ما در آن دوران با ایستادگی و فداکاری از کشور دفاع کردند و نسل امروز نیز باید بتواند با الگوبرداری از روحیه ایثارگری، رشادت و تاب‌آوری آنان، از این برهه حساس عبور کند.

وی با بیان اینکه دشمن به دنبال خسته کردن ملت ایران است، گفت: یکی از اهداف دشمن می‌تواند برهم زدن انسجام و اجتماعات داخلی و ایجاد فاصله میان مردم باشد؛ بنابراین حفظ وحدت، ازخودگذشتگی، ایثار و در کنار یکدیگر بودن، از جمله مؤلفه‌هایی است که می‌تواند انسجام اجتماعی را تقویت کند.

عضو شورای اسلامی شهر کرج افزود: همان‌گونه که در دوران دفاع مقدس، وحدت و ایثار مردم موجب شد دشمن در جبهه بیرونی به اهداف خود دست پیدا نکند، امروز نیز حفظ همبستگی اجتماعی اهمیت ویژه‌ای دارد و نباید اجازه داد اختلافات و فاصله‌ها به سرمایه اجتماعی کشور آسیب بزند.

سعیدی در پایان با تأکید بر اهمیت برنامه‌های فرهنگی هفته دفاع مقدس اظهار کرد: هفته دفاع مقدس فرصت مغتنمی برای بازخوانی آن دوران و انتقال تجربه‌ها و الگوهای رفتاری شهدا و رزمندگان به نسل جدید است و بدون تردید توجه به این میراث ارزشمند می‌تواند برای شرایط امروز جامعه نیز مفید و راهگشا باشد.

منبع: پایگاه خبری شهرداری کرج

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.