پ
پ

معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی البرز گفت: نبود ارتباط بین مراکز پژوهشی و صنعتی باعث چالش‌های زیادی در بخش پژوهش و صنعت شده است.

ندا رحیم پور گفت: در راستای بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری وظیفه برگزاری کارگروه تقویت و حمایت از تولیدکنندگان داخل به جهاد دانشگاهی البرز محول شده که در کنار سه کارگروه دیگر ارتباط صنعت و جامعه با دانشگاه را برعهده دارد.
وی البرز را استانی با پتانسیل دانست که از لحاظ مراکز پژوهشی، دانشگاهی و همچنین صنعتی، معدنی و تولیدی از استان‌های مطرح کشور است و گفت: با توجه به اینکه ارتباط بین مراکز پژوهشی و صنعتی به خوبی شکل نگرفته باعث شده تا دچار چالش‌های زیادی در بخش پژوهش و صنعت وجود داشته باشد.

وی وظیفه این کارگروه را پیگیری ارتباط بین صنعت و دانشگاه دانست و اظهار کرد: یکی از کارگروه‌ها تقویت و حمایت از تولید کنندگان داخلی است که هفته گذشته اولین جلسه این کارگروه برگزار شد و هدف ما این است که بتوانیم راهکارهایی را از طرف پژوهشگران و مراکز پژوهشی و دانشگاهی به صنعتگران و سرمایه گذاران استان ارائه دهیم که بتوانند مشکلات را مرتفع کنند.

رحیم پور افزود: تاکنون از سوی دستگاه‌های اجرایی استقبال خوبی صورت گرفته و امیدواریم در خروجی این بحث‌ها بتوانیم گزارش مدیریتی برای مدیران استان با ارائه راهکارهایی برای تقویت و حمایت از تولید کنندگان داخلی ارائه دهیم.
به گفته معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی البرز شناسایی ظرفیت‌ها و قابلیت‌های استان در زمینه تولید یکی از محورهای کارگروه تقویت و حمایت از تولیدکنندگان تولید در استان است.

جشنواره ملی امیرکبیر در البرز برگزار می‌شود
وی همچنین از برگزاری جشنواره امیرکبیر در ماه آینده خبر داد و گفت: در همین راستا جهاد دانشگاهی برای دومین سال متوالی برگزاری جشنواره امیرکبیر را با تمرکز بر طرح‌ها، پایان نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی کاربردی کارفرما محور در دستور کار دارد.

منبع ایسنا

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.