پ
پ


مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری البرز از برگزاری جشن بزرگ وصال ۱۱۰ زوج همزمان با سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) با حضور وبیناری رئیس جمهور خبر داد.

محمدجواد کاظمینی با بیان این مطلب اظهار داشت: این آئین امروز چهارشنبه ۳۱ خردادماه ساعت ۱۵:۳۰ در تالار بزرگ شهیدان نژاد فلاح با اجرای برنامه‌های شاد و مفرح برگزار می شود.
وی گفت: این اداره کل با هدف ترویج فرهنگ ازدواج آسان و جریان سازی فرهنگی با همکاری دستگاه های اجرایی جهت همکاری منسجم ملی در امر معرفی الگوهای ازدواج ساده و موفق و هم افزایی برنامه‌هایی را در سطح استان در نظر گرفته است.
گفتنی است سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) در تقویم رسمی کشور به عنوان روز ازدواج و خانواده از ۳۰ خردادماه لغایت ۴ تیرماه تحت عنوان هفته ازدواج نامگذاری شده است.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.