آزادی ۶ زندانی بدهکار مالی و غیر عمد از ندامتگاه فردیس
شناسه : 634734
به همت انجمن حمایت از زندانیان شهرستان فردیس و خیرین البرزی و با حضور رییس ندامتگاه فردیس در مراسمی تعداد 6 نفر از زندانیان جرایم غیرعمد و بدهکار مالی با بدهی قریب بر 1 میلیارد و 580 میلیون ریال با پرداخت مبلغ 935 میلیون ریال و اخذ رضایت شکات از ندامتگاه فردیس آزاد و به آغوش خانواده بازگشتند.
پ
پ

به همت انجمن حمایت از زندانیان شهرستان فردیس و خیرین البرزی و با حضور رییس ندامتگاه فردیس در مراسمی تعداد ۶ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد و بدهکار مالی با بدهی قریب بر ۱ میلیارد و ۵۸۰ میلیون ریال با پرداخت مبلغ ۹۳۵ میلیون ریال و اخذ رضایت شکات از ندامتگاه فردیس آزاد و به آغوش خانواده بازگشتند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل زندان‌های استان البرز، درحاشیه این مراسم خیرین البرزی ۲۴ قطعه کارت به خانواده مددجویان بی بضاعت اهداء کردند.
سید جواد تهامی رییس ندامتگاه فردیس ضمن تبریک هفته دولت و قدردانی از اقدامات انجمن حمایت شهرستان فردیس گفت: فراهم کردن زمینه آزادی مددجویان کار خدا پسندانه و یکی از رویکرد‌های مهم کاهش جمعیت کیفری سازمان زندان‌ها است.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.