پ
پ

جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان چهارباغ با حضور اعضای ستاد بحران در محل فرمانداری برگزار شد.

نورمحمدی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل فرمانداری شهرستان چهارباغ بر پیشگیری از بحران و آمادگی برای مقابله که از اهمیت خاصی برخوردار است تاکید کرد و افزود: همه دستگاههای اجرایی بالاخص دستگاه هایی که کانون بحران هستند می بایست از قبل برای مقابله با حوادث احتمالی برنامه ریزی کنند.
ایشان خاطر نشان کرد: با اشاره به اینکه خدمات زیربنایی از جمله برق و آب در ایام پایانی تابستان و تعطیلات باید به درستی مدیریت شود، خاطرنشان کرد: مدیریت شهری و دهیاران بر حضور مسافران در ویلاهای روستایی و مناطق شهری جهت مصرف بی رویه آب به ویژه برای استخرها نظارت داشته باشند و تذکر لازم را بدهند.
کلیه ادارات ونهادهای خدمات رسان همواره با حفظ آمادگی لازم توان مقابله با هر بحرانی را پیش بینی نمایند و بایستی مصوبات ستاد بحران شهرستان به صورت کامل اجرایی شده و تمامی دستگاه‌های عضو نیز باید تمام اقداماتشان را به دبیر خانه ستاد ارائه نمایند.

◽️با توجه به پیش‌بینی افزایش سفرها در ایام تعطیلات پیش رو و در راستای آمادگی و پاسخگویی موثر همه دستگاه های اجرایی، عملیاتی، امدادی و خدمات رسان در حوزه مدیریت بحران باید تمهیدات لازم از هم اکنون بکار گرفته شود.
در ادامه این جلسه روسای دستگاه های اجرایی و اعضای ستاد مدیریت بحران آمادگی خود را جهت همکاری لازم اعلام کرده و برنامه ها و نقطه نظرات خود را در زمینه های مربوطه اظهار کردند.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.