پ
پ

مدیر منطقه ۱ شهرداری کرج از اجرای ۱۴ هزار متر مربع آسفالت در معابر این منطقه خبر داد.

محمد گروسی اظهارکرد: با توجه به نیاز سنجی‌های انجام شده و بررسی‌های میدانی از سطح منطقه، عملیات عمرانی تراش و روکش آسفالت در معابر و خیابان‌های سطح منطقه اجرایی می‌شود.
گروسی با اشاره به اهمیت تراش، پخش و روکش آسفالت قبل از شروع فصل بارش‌ها افزود: همواره داشتن آسفالت مناسب در خیابان‌ها و معابر در زمان بارندگی، نقش کلیدی در کاهش احتمال بروز حوادث برای عابرین و وسایل نقلیه دارد.
وی با تاکید بر اجرای عملیات بهسازی و آسفالت‌ریزی معابر در جهت تسهیل در تردد شهروندان، گفت: این عملیات به صورت جدی و طبق برنامه‌ریزی و اولویت بندی معابر اصلی و فرعی در دستور کار اداره عمران منطقه قرار گرفته است.
این مسئول اظهار داشت: اجرای عملیات بهسازی در تمامی خیابان‌ها و معابر سطح منطقه که نیاز به ترمیم، لکه‌گیری و یا آسفالت دارند، پس از شناسایی و اولویت بندی توسط کارشناسان فنی، انجام خواهد شد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.