پ
پ

مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری البرز از نشست یکروزه معاونین و کارشناسان اجتماعی استانداری‌های سراسر کشور به میزبانی استان البرزخبر داد.

محمد جواد کاظمینى در نشست یک روزه معاونین و کارشناسان اجتماعى استاندارى هاى سراسر کشور که به میزبانى استان البرز در اردوگاه امام علی (ع) محمد شهر کرج و با حضور ولیئى، معاون مشارکت هاى اجتماعى سازمان امور اجتماعى کشور برگزار شد گفت: دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استان با تهیه و طراحی طرح های خلاقانه ای در چند موضوع از حوزه آسیب های اجتماعی ازجمله طرح ساماندهی کودکان و نوجوانان کار و طرح ساماندهی متکدیان که با کمک و همراهی سمن ها انجام شده توانسته است اقدامات اثربخشی را به انجام برساند.
وی ادامه داد: اجرای طرح قرارگاه اجتماعی را از جمله دیگر اقدامات موثر استان برشمرد که در مناطق حاشیه نشین استان به اجرا در آمده است.
در ادامه، تشریح فرایند تأسیس و تمدید تشکل‌های مردم‌نهاد ، ارائه موازین و قواعد ثبتی و مالیاتی تشکل‌های مردم‌نهاد و تشریح سامانه سخا از جمله برنامه های دیگر این نشست بود که بصورت کارگاهی برگزارشد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.