پ
پ

معاون امدادو نجات جمعیت هلال احمر استان البرز از انجام ۶۲ مورد عملیات امدادو نجات و امدادرسانی به ۲۰۳ نفر حادثه دیده توسط نجاتگران هلال احمر استان در مهرماه خبر داد.

امیر عباسپور گفت : ۶۲ مورد عملیات امداد و نجات در مهرماه انجام شد،که شامل ۳۷ عملیات جاده ای؛ ۱۱ عملیات کوهستان؛ ۵ مورد مراجعات حضوری ۵ مورد؛ حوادث شهری۴ مورد، صنعتی و کارگاهی ۳ مورد و ۲ مورد حوادث دریائی -ساحلی بوده است.
عباسپور، افزود: طی این عملیات ها ۱۱۹ نیروی عملیاتی در قالب ۷۹ تیم امداد و نجات با بکارگیری ۵۲ دستگاه آمبولانس، ۲۲ دستگاه خودروی ست نجات و ۸ دستگاه خودروی کمکدار به ۲۰۱ نفر آسیب دیده خدمات ارائه دادند.
معاون امدادو نجات جمعیت هلال احمر استان البرز ادامه داد: شهرستان کرج با ۳۹ حادثه و کاهش ۶ درصدی؛ ۶۳ درصد حوادث اعزامی جمعیت هلال احمر در استان را به خود اختصاص داد و شهرستان اشتهارد با ۱۲ حادثه، شهرستان ساوجبلاغ با ۶ حادثه، طالقان ۳ و نظرآباد ۲ حادثه به ترتیب بیشترین حوادث استان را در ماه گذشته داشتند.
حوادث جاده ای با ۳۷ حادثه، ۵۹ درصد وکوهستان با ۱۱ حادثه و ۱۷ درصد بیشترین حوادث استان در ماه گذشته را تشکیل می دهد.
در این حوادث اعزامی ۴ ست تجهیزات کوهستان و تجهیزات جاده بکارگیری شد و ۲ نفر رهاسازی شدند.
شایان ذکر است: حوادث اعزامی‌ با ۵ مورد افزایش تعداد حوادث در مقایسه با زمان مشابه در سال قبل، ۸ درصد افزایش را نشان می دهد و در تعداد حادثه دیدگان نیز شاهد ۹درصد افزایش نسبت به مدت مشابه هستیم.
وی،با اشاره به اینکه بر اثر این تصادفات ۸۵ نفر مصدوم شدند گفت: نیروهای هلال احمر ۲۴ نفر از این مصدومان را به مراکز درمانی انتقال داد و به ۱۳ نفر در محل حادثه خدمات امدادی ارائه شد و ۲ نفر نیز جان خود را در این حوادث از دست دادند.
۴۶ درصد حوادث جاده ای را تصادف خودرو ها با یکدیگر ، ۴۳ درصد را واژگونی و ۱۰ درصد را انحراف و برخورد با مانع تشکیل می دهد .
گفتنی است: حوادث جاده ای استان با ۰/۵ درصد افزایش نسبت به ماه قبل حدود ۲ درصد مجموع حوادث جاده ای اعزامی هلال احمر در کشور را به خود اختصاص داد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.