پ
پ

رئیس دانشگاه با اعلام آغاز پویش تغذیه سالم در البرز گفت: مصرف نمک در البرزی ها ۲ برابر میزان مطلوب است
دکتر شهرام صیادی ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: اصلاح سبک زندگی به ویژه داشتن شیوه غذایی سالم یک راهکار مهم و اولین قدم برای پیشگیری از بیماری های غیرواگیر مانند فشارخون و دیابت است.
وی ادامه داد: پویش ملی تغذیه سالم همزمان با سراسر کشور از ۱ لغایت ۱۵ بهمن ماه در البرز با دو شعار "انتخاب همه نمک کم ، اما تصفیه شده یددار "و "ازکودکی تاپیری ،لبنیات دوست سلامتی " آغاز می شود.
دکتر صیادی با بیان اینکه میزان نیاز نمک در فرد سالم ، حدود ۳ تا ۵ گرم در روز (نصف قاشق مرباخوری) است ، افزود: حداقل مصرف روزانه نمک در البرز ۹.
۵۲ گرم یعنی ۲برابر میزان مطلوب است.
تبلیغات زیادی برای استفاده از نمک های غیر تصفیه و بدون ید با عناوین نمک های دریا ،رنگی و.
.
می شود که همه این ها باعث به خطر افتادن دستاوردهای ۲۰ساله کنترل وپیشگیری بیماری هاو عقب ماندگی های ناشی ازکمبود ید در فرد می شود.
رئیس دانشگاه ادامه داد: شیر و لبنیات سالم از مواد ضروری درسبد غذایی روزانه افراد است .
تنها ۷.
۷%از مردم استان البرز به صورت روزانه به میزان مطلوب از شیر ولبنیات استفاده می کنند.
طبق جدیدترین آمار مرکز آمار ایران در سال ۱۳۹۶ مصرف شیر در افراد ۱۵ سال و بیشتر در هفته به طور متوسط ۳.
۶۶ لیوان و در سال ۱۳۹۹ ، ۲.
۸ لیوان گزارش شده است واین درحالی است که روزانه ۲تا۳لیوان شیر ولبنیات باید در رژیم غذایی افراد استفاده شود .
وی افزود: چنانچه افراد به میزان مناسب شیر و لبنیات مصرف نکنند درآینده با مشکلات فشار خون بالا، سرطان، پوکی استخوان و حتی شکستگی های متعدد استخوانی وکوتاهی قد نسل جدید روبرو می شویم.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.