پ
پ

نماینده عالی دولت در استان البرز گفت: در بازدید های میدانی از راه های استان به تمامی مطالبات مردم و نیازهای راه ها برای بهبود تردد مردم، آگاه هستم.

مجتبی عبداللهی در جلسات ساماندهی آزادراه الغدیر و راه کردان که در سالن جلسات حوزه استاندار برگزار شد، با بیان اینکه باید تمامی راه ها و مسیرها برای تسریع و تسهیل در تردد مردم مناسب باشد، افزود: در بازدید های میدانی از راه های استان به تمامی مطالبات مردم و نیازهای راه ها برای بهبود تردد مردم، آگاه هستم.
وی ادامه داد: بر این اساس مدیران مربوطه در حوزه های راه و شهرسازی، راهداری و شهرداری ها مکلف هستند که طی برنامه ریزی اصولی و اعلام زمانبندی دقیق نسبت به حل موضوعات حوزه خود اقدام کنند.
عبداللهی گفت: روند تحقق مطالبات و رفع مشکلات به صورت میدانی مورد بررسی و رصد قرار می گیرد.
وی با اشاره به آزادراه الغدیر افزود: این آزادراه ظرفیت بسیار مغتنمی برای کاهش بار ترافیکی شریان های اصلی کشور و بویژه استان البرز بعنوان شاهراه ارتباطی میان استان های شمال و شمال غربی کشور محسوب می شود.
استاندار البرز گفت: این آزادراه می تواند با جذب و هدایت تردد وسایط نقلیه سنگین، بار بزرگی از ترافیک آزادراه تهران-قزوین را کاهش دهد.
وی افزود: موضوعاتی از قبیل تامین امنیت بواسطه استقرار مشخص نیروی انتظامی، هلال احمر، پایگاه های خدمات رسانی از جمله مجتمع های خدماتی و رفاهی و تامین روشنایی آزادراه الغدیر مورد بررسی قرار گرفت.
عبداللهی تمامی مدیران مربوطه را موظف به پیگیری و رسیدگی به موضوعات مطروحه کرد.
وی با اشاره به بازدید های میدانی از راه کردان و لزوم تعریض و ساماندهی این مسیر برای گره گشایی از ترافیک ها، برنامه های عمرانی مناسب در این خصوص ارائه داد و مدیران مربوطه و معاون هماهنگی امور عمرانی را موظف به تسریع در تحقق اهداف کرد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.