پ
پ

دکتر بهرام بنده یزدانی ، معاون توسعه، مدیریت و منابع با اعلام این خبر افزود: با هدف تقویت کیفیت غذای دانشجویی و ایجاد رضایتمندی بیشتر دانشجویان عزیز و در راستای پیگیری ها و زحمات معاون محترم دانشجویی و همکاران آن مجموعه ، از یکم آبان ماه سال جاری طبخ و توزیع غذا به یک مرکز تخصصی طبخ غذا و با نظارت مستمر و مستقیم دانشگاه صورت می پذیرد
وی ادامه داد: پیرو جلسات و پیگیری‌ها و بازدید های کارشناسی که از مراکز تهیه و توزیع غذا انجام شد یک مرکز برای ارائه خدمات تهیه ، طبخ و توزیع غذا دانشجویان انتخاب و قرار داد با این مرکز با انتخاب بهترین کیفیت مواد اولیه تا طبخ غذای سالم و با نظارت مستقیم کارشناسان دانشگاه منعقد شد.
دکتر بنده یزدانی ادامه داد: طی بازدیدی که از اولین روز توزیع غذای دانشجویان توسط این مرکز از سالن غذاخوری پردیس دانشگاه داشتیم ، کیفیت طبخ و توزیع غذا مناسب ارزیابی شد و دانشجویان نیز رضایت کامل داشتند.
وی گفت در تلاش هستیم با برنامه ریزی های انجام شده غذای بیماران و پرسنل در بیمارستان ها نیز از طریق مراکز تخصصی طبخ غذا با هدف رضایتمندی بیشتر توزیع شود.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.