رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی، از آمادگی این موسسه برای صادرات واکسن و فراورده های بیولوژیک دارای مواد اولیه حلال، به کشورهای مسلمان مانند مالزی و اندونزی خبر داد.

علی اسحاقی در حاشیه بازدید وزیر مالزی از موسسه رازی و برگزاری دومین نشست هیئت عالی رتبه وزارت کشاورزی و امنیت غذایی مالزی و سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی که به میزبانی موسسه رازی برگزار شد، در جمع خبرنگاران گفت: این ملاقات در راستای سیاست های کلی دولت سیزدهم مبنی بر افزایش تعامل با کشورهای افریقایی و کشورهای آسیایی صورت گرفت و می تواند زمینه ای برای انتقال تکنولوژی و صادرات فراورده های بیولوژیک و واکسن از موسسه رازی به این کشور باشد.
وی افزود: با توجه به این که کشور مالزی واکسن های مورد نیاز خود را از طریق واردات تامین می کند، این ملاقات زمینه ای مناسب مبنی بر افزایش صادرات تولیدات واکسن کشورمان به این کشور اسلامی است.
علی اسحاقی با اشاره به حساسیت کشورهای مسلمان به رعایت موضوع "حلال" در تولید فراورده های بیولوژیک یادآور شد: مردم این کشورها به ویژه مالزی و اندونزی، حساسیت زیادی نسبت به استفاده از مواد ولیه حلال در تولید واکسن و فراورده های بیولوژیک دارند و تمام واکسن هایی که در موسسه رازی تولید می شود، واجد این ویژگی بوده و محصولاتی مناسب برای صادرات به این کشورها محسوب می شود.
رئیس موسسه رازی، همچنین به جایگاه این موسسه در خارج از کشور اشاره و تصریح کرد: موسسه رازی در خارج از ایران به مراتب شناخته شده تر است و در میان بسیاری از واکسن سازان به ویژه واکسن سازان قدیمی تر، بنام و شناخته شده است و می توانیم از این فرصت مطلوب و ظرفیت های بی نظیر این موسسه، برای افزایش تعامل و ارتباطات کشورمان با دیگر کشورها بهره مند شویم.
وی، صادرات واکسن و فراورده های بیولوژیک و انتقال تکنولوژی را از زمینه های مناسب توسعه همکاری ها برشمرد و گفت: موسسه رازی در حوزه انتقال تکنولوژی آماده همکاری با کشورهای مختلف از جمله مالزی است و در زمینه صادرات محصول نیز، آماده هستیم با جذب اعتبارات ملی، کار بازسازی و نوسازی ساختمان های این مجموعه مهم کشور را برای توسعه اهداف صادراتی، سریع تر پیش ببریم.
اسحاقی، در ادامه، ظرفیت های موسسه رازی را فراوان خواند و تصریح کرد: کمتر مجموعه ای در دنیا مشابه تنوع فعالیت ها، اندوخته ای از دانش گرانبها و دارای ظرفیت های متعدد موسسه رازی است و این همه در حالی است که به جرات می توان گفت ظرفیت های ناشناخته ای در این موسسه وجود دارد که با نگاه مثبت و جلب حمایت مسئولان ارشد، می توان از این دانش رسوخ کرده به بهترین شکل ممکن بهره برد.

رئیس موسسه رازی همچنین، میزان تولیدات سالانه این مجموعه را بیش از سه و نیم میلیون دز انواع واکسن های پزشکی و دامپزشکی (دام و طیور) نام برد و از آمادگی این مجموعه مبنی بر افزایش تولید در سال آتی خبر داد.
هیئت عالی رتبه وزارت کشاورزی و امنیت غذایی مالزی روز شنبه همراه با هیئت سازمان تات وزارت جهاد کشاورزی با سفر به استان البرز، از بخش های مختلف موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی در بازدید کرد.

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر