پ
پ

به گزارش خبرگزاری حوزه از البرز، نماز جمعه شهرستان به امامت حجت الاسلام قادر محمدی و با حضور مردم و مسئولان این شهر برگزار شد.

حجت‌الاسلام محمدی با اشاره به یوم الله ۹ دی، این روز را روز شکست میدانی سنگین‌ترین فتنه تاریخ انقلاب خواند و اظهار داشت: ماه دی با حماسه نهم دی‌ماه و شهادت مالک اشتر زمان شهید سلیمانی، به دوره‌ای فشرده از بصیرت‌یابی انقلابی تبدیل شده است.

امام جمعه نظرآباد، وصیت‌نامه حاج قاسم سلیمانی را درس‌نامه‌ای برای بصیرت و ایستادگی دانست و به نقل قولی از این شهید کرد که، «اگر تمام علمای جهان یک طرف باشند و مقام معظم رهبری یک طرف، مطمئنا من طرف امام خامنه‌ای می‌روم.»

حجت‌الاسلام محمدی همچنین آیت‌الله مصباح یزدی را عمار انقلاب معرفی کرد و گفت: ایشان در عرصه نظر و اندیشه از مرزهای دین مرزبانی کرد.

وی خطاب به مقام‌های ترکیه، تأکید کرد: به جای توصیه ایران به سازش، خود از راهی که در پیش گرفته‌اید، بازگردید و از عاقبت شوم سازش کاران در طول تاریخ عبرت بگیرید.

انتهای پیام. /

منبع: خبرگزاری حوزه – البرز

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر