پ
پ

دومین جلسه هماهنگی مدیریت مصرف انرژی در حوزه‌های اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی البرز برگزار شد.

در این نشست که با حضور سرپرست و معاونان اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی البرز و مدیران ادارات شهرستان‌های البرز برگزار شد، تأکیدات لازم برای صرفه‌جویی در مصرف گاز صورت گرفت.
همچنین مقرر شد ابلاغات لازم به تمام زیر مجوعه های معاونت گردشگری از جمله هتل‌ها، مراکز اقامتی، بومگردی، هتل-آپارتمان‌ها، مراکز پذیرایی و آژانس‌های مسافرتی برای انجام اقدامات لازم به منظور کاهش مصرف گاز و انرژی صورت بگیرد.
گفتنی است تمام کارگاه‌های صنایع‌دستی نیز موظف به رعایت توصیه‌ها و کاهش دادن مصرف گاز و انرژی در ایام پیک مصرف انرژی و برودت هوا شدند و اقدامات لازم در این زمینه برای کارگاه های دارای مجوز ابلاغ شد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.