تیتر مهمترین اخبار

بررسی مشکل آب شهرک گلخانه‌ای مهستان توسط مدیرعامل آبفای البرز پلمب یک واحد توزیع روغن و فیلتر هوای تقلبی خودرو در فردیس سرمایه‌گذاران طرح‌های خود در خصوص پروژه شهید ایرانی را ارائه دهند آیین اختتامیه بیستمین دوره مسابقات ملی مهارت در البرز برگزار شد آثار به جامانده تاریخی بستری مساعد برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری است توقیف خودرو حامل مواد مخدر در”نظرآباد” حمایت شهرداری از پایان نامه ها خروجی محور شود سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) فرصتی برای ترویج تفکر و اندیشه‌های عرفانی و اسلامی امام (ره) است مقابله با ساخت‌وسازهای غیرمجاز در منطقه ۹ کرج شدت می‌گیرد شکوفه‌های درخت مگنولیا در شهر کرج شکوفا شدند حرکت انقلابی امام خمینی(ره) جهان را با اسلام و عدالت گستری آشنا کرد نهضت ملی مسکن البرز با سبد متنوعی از خانه های ویلایی تا آپارتمانی امام خمینی (ره) تلاش غرب برای تحقیر ایران را زمین گیر کرد آثار بی‌حجابی دامن جامعه را می‌گیرد آماده‌باش البرز برای مراسم ارتحال امام(ره)

بانک ایران زمین بانک دیجیتال
البرز در حوزه علم و فناوری و پژوهش، سیر مطلوبی را طی می کند
12 مارس 2022 - 16:04
شناسه : 163295
0
نماینده عالی دولت در استان البرز گفت: البرز، استان برتر کشور در علم و فناوری است و این استان به دلیل استقرار مراکز بزرگ و فعالان شاخص علم و پژوهش به قطب علم و فناوری کشور لقب گرفته است.
ارسال توسط :
پ
پ

نماینده عالی دولت در استان البرز گفت: البرز، استان برتر کشور در علم و فناوری است و این استان به دلیل استقرار مراکز بزرگ و فعالان شاخص علم و پژوهش به قطب علم و فناوری کشور لقب گرفته است.

مجتبی عبداللهی در مراسم تجلیل از دانشجویان مستعد نوورود که روز شنبه در سالن همایش های شهرداری کرج برگزار شد، ضمن تبریک اعیاد و ایام شعبانیه، افزود: از تمامی مسئولان و پدر و مادر هایی که در به ثمر رسیدن این عزیزان نقش آفرینی و تلاش کردند قدردانی می کنم.
وی ادامه داد: دوران شیوع کرونا، شرایط آموزش و تعلیم و تربیت را سخت کرد ولی علی رغم این شرایط، اکنون شاهد ورود دانشجویان مستعد به دانشگاه ها هستیم.
عبداللهی گفت: نخبه ها، سرمایه های این مرز و بوم هستند و آینده، سرنوشت و توفیق این کشور در دستان آنها است.
وی افزود: در حال نیل به هدف ابر قدرتی در جهان هستیم و در تمامی زمینه های علمی و فناوری و پژوهشی در دنیا عزتمند هستیم.
استاندار البرز گفت: باید نگاه ویژه حمایتی به روند تلاش و آینده نخبگان داشته باشیم و در این مسیر راهگشا و تسهیل گر باشیم.
وی افزود: البرز، استان برتر کشور در علم و فناوری است و این استان به دلیل استقرار مراکز بزرگ و فعالان شاخص علم و پژوهش به قطب علم و فناوری کشور لقب گرفته است.

عبداللهی گفت: قدردان چنین جامعه نخبه ای هستیم که البرز را مترقی و نمونه در کشور کرده اند.
وی افزود: کار و فعالیت در عرصه علم و فناوری پایان ندارد ولی البرز سیر مطلوبی را طی می کند و امید است که شاهد شکوفایی پیش از پیش در این عرصه باشیم.
استاندار البرز گفت: از هیات های علمی و دانشگاهی استان خواسته ام که طرح و برنامه کاربردی و عملیاتی در جهت حمایت از نخبگان و چگونگی ایجاد فضای مانایی این ظرفیت های بزرگ در کشور، ارائه دهند.

شاید این اخبار هم برایتان جالب باشد

از شما درخواست میکنیم نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک بگذارید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  •  لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد. پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • بابت اینکه نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک میگذارید متشکریم.