دکتر عبدالله مخبر در نشست قرارگاه امنیت غذایی استان البرز ضمن تأکید بر هموارسازی مسیر سرمایه گذاران در فرایند تولید، بر داشتن پیوست فناورانه، چشم انداز ۲۰ ساله و رویکرد صادراتی طرح ها برای راه اندازی مگاپروژه های تولید مرغ گوشتی استان تأکید کرد.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان البرز، نشست قرارگاه امنیت غذایی استان با حضور ریاست سازمان و فرمانده قرارگاه، معاون توسعه مدیریت و منابع، معاون بهبود تولیدات دامی، مدیر کل منابع طبیعی استان، رئیس سازمان نظام مهندسی و جمعی از مدیران ستاد و شهرستان ها با موضوع بررسی واگذاری اراضی ملی جهت احداث مگافارم های تولید مرغ استان برگزار شد.
عبدالرضا روشن نژاد، معاون توسعه مدیریت و منابع و دبیر قرارگاه، ضمن خیر مقدم و ارائه گزارشی از نشست پیشین، به اقدامات انجام شده در خصوص طرح احداث مگا فارم های تولید مرغ گوشتی و ارائه گزارش مکان یابی و جانمایی اراضی مستعد در حوزه منابع طبیعی اشاره کرد و با اشاره به اینکه در خصوص فرآیند واگذاری اراضی ملی با توجه به اینکه موضوع، اربابرجوعی ندارد و سازمان باید موضوع را به نتیجه برساند و سپس برای جذب سرمایه گذار اقدام نماید؛ بر تلاش جهت تسریع در روند پیگری امور و وظایف محوله تأکید کرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان البرز و فرمانده قرارگاه امنیت غذایی استان با بیان اینکه علیرغم توانمندی های قابل توجه در تولید تخم مرغ، استان البرز در زمینۀ تولید مرغ گوشتی با خوداتکایی فاصلۀ زیادی دارد؛ به طرح افزایش ضریب خوداتکایی مرغ در استان و برنامه ریزی سازمان جهت مطالعه این پروژه اشاره کرد و افزود: سال گذشته در شرایط بحرانی کمبود و افزایش قیمت گوشت مرغ در استان فاز مطالعاتی طرح افزایش ضریب خوداتکایی مرغ در استان آغاز و با همکاری منابع طبیعی، معاونت بهبود تولیدات دامی و نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان پایشی صورت گرفت و اقدامات کوتاه مدت و بلند مدت در این حوزه تعریف شد که امیدواریم با جدیت و پیگیری وظایف محوله بزودی شاهد نتایج امیدبخش این طرح در استان باشیم.
عبدالله مخبر با اشاره به اینکه در خصوص بررسی امکان افزایش ظرفیت یا در صورت نیاز به مجوز، رفع موانع و تسهیل صدور مجوز برای افزایش ظرفیت، مناطق شناسایی شده و بخش خصوصی هم اعلام آمادگی کرده اند؛ افزود: در راه اندازی مگا پروژه ها، اولویت با سرمایهگذارانی است که مالک زمین بوده، اهلیت دارند و فقط نیاز به مجوز فعالیت دارند.
فرمانده قرارگاه امنیت غذایی استان با بیان اینکه بخش خصوصی نجاتدهنده بخش کشاورزی است و باید به این موضوع باور داشته باشیم و عمل کنیم، افزود: بخش خصوصی نباید برای تولید با چالش مواجه شود.
همه باید کمک کنیم فضا، فضای مناسبی است نگاه و رویکرد مان را تغییر دهیم وکمک کنیم سرمایهگذاران با آرامش خاطر قدم در مسیر تولید بگذارند.
مخبر، تأمین امنیت غذایی از راه افزایش تولید انواع محصولات کشاورزی به ویژه محصولات استراتژیک را از اولویت های کاری سازمان خواند و با تأکید بر جدیت در امور و پیگیری مأموریت ها و هموارسازی مسیر سرمایه گذاران در فرایند تولید، ابراز امیدواری کرد استان البرز در آینده، استان صادرکننده مرغ باشد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان البرز با اشاره به اینکه روش های سنتی برای حل مشکلات کافی نیست و گرهگشایی مشکلات کشور با توسعه واحدهای دانش محور امکان پذیر است؛ افزود: این مگا پروژه ها بایستی پیوست فناورانه داشته باشد و علاوه بر دارا بودن چشم انداز ۲۰ ساله، رویکرد این واحدها باید صادرات باشد.
از شما درخواست میکنیم نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک بگذارید