پ
پ


مشاور استاندار و مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری البرز گفت: در راستای تجلیل از آثار برگزیده رویداد جایزه ملی جمعیت، ۱۸ تیرماه مراسمی با حضور استاندار البرز و مسئولان استانی برگزار و از برگزیدگان استانی خواهد شد.

معصومه آقایی در دومین جلسه هماهنگی برگزاری رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت اظهار داشت: ارکان مختلف مرتبط با رویداد در این نشست حضور فعال داشتند که الحمدلله منتج به نتایج ارزشمندی در راستای هرچه باشکوهتر و پرمحتواتر برگزار شدن رویداد شد.
وی افزود: خدا را شاکرم که موضوع بحران جمعیت برای افراد و ارکان مختلف پررنگ شده است و الحمدلله تا حدی جریان سازی در این حوزه رخ داده است.
مشاور استاندار تصریح کرد: از آنجایی که استان البرز یکی از سه استان بحرانی کشور در حوزه ی جوانی جمعیت و فرزندآوری ست، ضروری است تمام دست اندرکاران از تمام پتانسیل خود برای حل این بحران استفاده نمایند.
گفتنی است در این نشست مقرر شد روز یکشنبه ۱۴۰۲/۰۴/۱۸ ساعت ۱۶ در سالن نژاد فلاح با حضور میهمانان کشوری و استانی و با چند کارویژه، از برگزیدگان رویداد در استان، تجلیل شود.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.