پ
پ

مهندس جعفری فرماندار شهرستان با همراهی حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی امام جمعه محترم با حضور در پایگاه امداد و نجات شهدای چهارباغ، از اولین خوردو سِت نجات تیپ یک که تحویل شعبه هلال احمر چهارباغ شده است، بازدید نمودند.

مهندس جعفری با اشاره به امکانات و ویژگی های سِت نجات تیپ یک تصریح کرد: این سِت نجات دارای ست پنوماتیک، ست هیدرولیک، مولد برق برای تامین روشنایی، سیستم واترمیست (برای شست و شو) و امکانات دیگر بوده که در حوادث جاده ای و مخاطرات انسان ساخت بسیار مفید و موثر است.
فرماندار چهارباغ با تاکید بر نقش ویژه نیروهای امدادی در ایام نوروز و همچنین در شرایط بحران، گفت: آمادگی لازم و داشتن تجهیزات مدرن و مناسب شرط اصلی عملیات های امداد و نجات است و بحمدالله با پیگیری های انجام شده ست نجات تیپ یک در شهرستان مستقر شده است.

مهندس جعفری در انتها خاطرنشان کرد: از رئیس هلال احمر شهرستان و نیروهای داوطلب این حوزه تشکر نموده و انتظار است که با تلاش بیشتر در ایام نوروزی در کنار مردم عزیز و مسافرین ارزشمندی به چهارباغ می آیند، حضور داشته و بهار ایمنی را رقم زنند.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.