پ
پ

رییس شورای اسلامی در تذکری از شهردار این کلانشهر خواست به‌جای پرداختن به امورات شهر با کلیپ‌های نمایشی، روند دقیق ‌اجرای پروژه‌ها و تاریخ دقیق بهره‌برداری از طرح‌ها را برای مردم به طور شفاف تشریح کند.

به گزارش خبرآنلاینالبرز، در نطق پیش از دستور یکصد و نودویکمین جلسه رسمی شورا با اشاره به اینکه باید با مردم شفاف بود و برای رفع مشکلات آنان گام‌های اثرگذار برداشت، اظهار کرد: مردم به ما رای داده‌اند و انتظار دارند در خصوص برخی مشکلات مثل خرید واگن، محل دپو مترو، تکمیل تقاطعات و آزادراه با آن‌ها شفاف باشیم و مسائل را با نگاه کارشناسی رفع کنیم که در بازدیدها این اتفاق‌ نمی‌افتد.

وی خاطرنشان کرد: به‌نظر می‌رسد اولویت‌ها تغییر کرده و به جای کار جدی و گزارشِ دقیق به مردم؛ با انتشار کلیپ‌هایی که رنگ و بوی نمایشی دارد کارها را پیش می‌بریم.

رییس ادامه داد: از انتظار می‌رود به جای ادامه این رویه، با شهروندان از روند اجرای ‌پروژه‌ها و تاریخ دقیق بهره‌برداری از آن‌ها، بگوید.

محمدی گفت: بازدید از پروژه‌ها کار خوبی است اما به شرطی که رنگ و بویِ کار و تلاش را داشته باشد در حالی که متاسفانه شرایط فعلی بیانگر این موضوع نیست.

منبع: خبرآنلاین

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر