پ
پ

رییس گروه احیا و تعادل بخشی آب های زیر زمینی شرکت آب منطقه ای استان البرز در خصوص برداشت بی رویه آب و کاهش شدید سطح سفره های زیر زمینی در ۲ دشت ساوجبلاغ و نظرآباد در غرب این استان هشدار داد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

به گزارش خبر آنلاین البرز "سینا علیدوست " در گفت و گویی گفت: برداشت بی رویه آب توسط کشاورزان در دشت های ساوجبلاغ و نظرآباد سبب شده تا میزان افت سفره های زیر زمینی این ۲ دشت سالانه به ۲۸ سانتی متر برسد.

وی دامه داد: اگر ساکنان استان البرز بحث صرفه جویی در مصرف آب را جدی نگیرند تنش و بحران آبی در پهنه این استان تشدید خواهد شد.

علیدوست گفت : براساس بخشنامه جدید وزارت نیرو کف شکنی (تعمیق ) چاه‌های مجاز کم آب ممنوع است و باید اقدامات پیشگیرانه برای کنترل برداشت های بی رویه به عمل آید.

وی تاکید کرد: امروز یکی از معضلات آبی استان البرز وجود چاه‌های غیر مجاز در باغ ویلاها است که تمام آن‌ها باید شناسایی و مسدود شود.

این مسئول گفت: سالانه ۸۰ میلیون متر مکعب اضافه برداشت آب از سفره های زیر زمینی البرز انجام می شود و اکنون در مجموع یک میلیاردو۵۰۰ میلیون متر مکعب کسری آب در آبخوان های این استان داریم .

منبع: خبرآنلاین

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.