تیتر مهمترین اخبار

۲۴۰ تن از سربازان وظیفه زندان‌های استان البرز گواهینامه مهارت آموزی گرفتند اخذ رضایت از اولیای دم پس از ۲۳ سال جشنواره لاله های کرج باید برند ملی در کشور شود تبلیغ، فراخوان و رونمایی از جشنواره ملی لاله‌های کرج باید مختص معرفی مدیریت شهری و پیشینه باغ شهری این کلان شهر باشد حمایت از پرسنل کارآمد بعنوان سرمایه انسانی مدیریت شهری ، امری ضروری است فاطمه منعمی با تاکید بر حمایت همه جانبه شورا از کارکنان متعهد و متخصص ، خواستار ساماندهی منابع انسانی مدیریت شهری شد اصلاح مدیریت تفکیک، تجمیع، حمل و امحای اصولی پسماند از اولویت مطالبات مردمی است حضور چشمگیر مسافران نووزی در بازدید از جاذبه های گردشگری نظرآباد ایستگاه پایانی سه پرونده کثیرالشاکی استان البرز در سال ۱۴۰۱ کرج نیازمند بازارچه دائمی صنایع دستی است هشدار هواشناسی کشاورزی/ تعطیلات پایان هفته هوا سرد می شود ثبت سال ۱۴۰۱ در سنوات کاری به عنوان خاطره ماندگار قیمت زولبیا و بامیه در البرزاعلام شد جابه‌جایی بیش از ۵۲ هزار مسافر در محورهای مواصلاتی البرز ماموریت ویژه مدیران استان، جد و جهد برای تحقق مهار تورم، رشد تولید است

بانک ایران زمین بانک دیجیتال
توزیع میوه نوروزی تنظیم بازار در البرز آغاز شد
16 مارس 2023 - 11:46
شناسه : 482420
0
مدیر تعاون روستایی البرز از توزیع میوه نوروزی تنظیم بازار در این استان خبردادو گفت: بازارچه های موقت عرضه میوه در سطح استان فعال شده است.
ارسال توسط :
پ
پ

مدیر تعاون روستایی البرز از توزیع میوه نوروزی تنظیم بازار در این استان خبردادو گفت: بازارچه های موقت عرضه میوه در سطح استان فعال شده است.

عادل مصدقی اظهار کرد:توزیع میوه نوروزی با قیمت مصوب در ۹۱ غرفه انجام شده که ازمجموع آن ۱۰ غرفه متعلق به شبکه تعاونی های روستایی استان البرز است .
وی اضافه کرد: ۱۰۰ تن پرتقال تامسون شمال و ۱۰۰ تن سیب قرمز با بهترین کیفیت توسط اتحادیه شرکتهای تعاونی روستایی شهرستان کرج خریداری و در حال توزیع است.
مصدقی گفت: در این غرفه ها پرتقال با قیمت هرکیلوگرم ۱۸هزار تومان، و سیب قرمز هرکیلوگرم ۲۷هزارتومان به فروش می رسد.
وی خاطرنشان کرد: اتحادیه تعاونی های روستایی، اتحادیه بارفروشان و حق العمل کاران کرج نیز بهعنوان دیگرمباشران تامین استان البرز تحت نظارت دستگاه های نظارتی و کمیته راهبری میوه درحال تامین و عرضه میوه هستند.
مصدقی یادآورشد که همچنین سازمان میادین میوه و تره بارشهرداری کرج نیز با نرخ مصوب در کنار اتحادیه شهرستان کرج در ۱۲ غرفه شهر کرج توزیع میوه شب عیدرا آغاز نموده تا هیچ کمبودی در این خصوص نزد شهروندان احساس نشود.

شاید این اخبار هم برایتان جالب باشد

از شما درخواست میکنیم نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک بگذارید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  •  لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد. پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • بابت اینکه نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک میگذارید متشکریم.