پ
پ


مدیرعامل شرکت آبفا استان البرز اعلام کرد: طرح فوری تکمیل و راه اندازی تصفیه خانه شماره یک کرج با هدف رفع افت فشار و قطعی آب در محله‌‎های مختلف این کلانشهر آغاز شد.

حمید رضا نامداری با اشاره به افت فشار و قطعی آب در برخی محله های کلانشهر کرج افزود: با راه اندازی این تصفیه خانه، طی چند روز آینده وضعیت آب شرب این شهر پایدار خواهد شد.
وی ادامه داد : افتتاح تصفیه خانه جدید آب شهر کرج با تزریق ۱۰۰ لیتر بر ثانیه آب به شبکه های توزیع این شهر همراه است .
نامداری گفت : با توجه به افزایش دما و مصرف بی رویه آب ، انتظار می رود مردم استان البرز برای عبور از روزهای گرم تابستان ۱۴۰۲ در مصرف آب صرفه جویی کنند.
مدیرعامل آبفا البرز بیان کرد: در روزهای اخیر با حفر و تجهیز ۱۰ حلقه چاه جدید ۷۰ لیتر بر ثانیه به آب کرج اضافه شد.

منبع ایسنا برچسب ها: مدیرعامل شرکت آبفا استان البرز اعلام کرد: طرح فوری تکمیل و راه اندازی تصفیه خانه شماره یک کرج با هدف رفع افت فشار و قطعی آب در محله‌‎های مختلف این کلانشهر آغاز شد.
مدیرعامل شرکت آبفا استان البرز اعلام کرد: طرح فوری تکمیل و راه اندازی تصفیه خانه شما

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.