پ
پ

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان از اجرای طرح پاکسازی معتادان متجاهر از سطح شهر کرج خبر داد و گفت: در این طرح ۳۰۴ معتاد متجاهر جمع آوری و به مرکز ماده ۱۶ قانون مبارزه با مواد مخدر تحویل شدند.

سرهنگ "علی سلیم پور" با اعلام این خبر گفت: در اجرای طرح‌های ارتقاء امنیت اجتماعی و پیرو دستور فرمانده کل انتظامی کشور مبنی بر اجرای مستمر و هدفمند جمع آوری معتادان متجاهر، در ۷۲ ساعت گذشته طرح پاکسازی معابر شهر کرج از معتادان به اجرا گذاشته شد.
وی افزود: در این طرح که با همکاری همه یگان‌های فرماندهی انتظامی شهرستان کرج اجرا درآمد،۳۰۴ معتاد متجاهر از سطح شهر جمع‌آوری و تحویل کمپ ماده ۱۶ قانون مبارزه با مواد مخدر شدند.

سرهنگ سلیم پور در پایان از تداوم اجرای طرح‌های ساماندهی معتادان متجاهر خبر داد و گفت: ساماندهی معتادان متجاهر تا کنون بخش قابل توجهی از افراد بی خانمان و معتاد را به آغوش جامعه بازگردانده است.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.