تصویر

تیتر مهمترین اخبار روز

استقرار ۱۴۸ شرکت تامین تجهیزات صنعتی در استان البرز عضو شورای اسلامی شهر مِهستان، رییس شورای اسلامی شهرستان ساوجبلاغ شد در میان اقوام ایرانی توسل جستن و توجه به خدا ریشه ای تاریخی دارد مدرسه مکانی مقدس برای تربیت افراد شایسته و کارآمد است ارزش گذاری به کار خیر، مقدمه‌ای برای انجام کارهای بزرگتر است تجلیل و تکریم خانواده های شهدا در هفته وحدت مهلت ثبت نام در جشنواره راه سیمرغ تمدید شد برگزاری نشست تخصصی پیرامون مسائل مدیریت شهری با دانشگاه آزاد اسلامی کسب رتبه برتر در جشنواره شهید رجایی حاصل زحمات کارکنان است جواد بها بعنوان سرپرست منطقه حفاظت شده البرز جنوبی منصوب شد تجلیل از آتش نشانان شهرداری چهارباغ تهیه سند آمایش صنعتی استان البرز در اولویت قرار دارد بازدید معاونین رییس سازمان ملی مهاجرت از اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری البرز مدیر کل حراست شهرداری کرج با حکم استاندار البرز منصوب شد آئین تکریم و معارفه امام جمعه کمالشهر برگزار شد

خدمات صندوق برای افرادیکه بیمه ندارند مزیت محسوب می شود.
31 آگوست 2022 - 13:12
0
هادی بشیری مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ، روستائیان و عشایر استان البرز با حضور در اداره ورزش و جوانان شهرستان نظرآباد با افشاری رئیس این اداره دیدار و گفتگو کرد .
ارسال توسط :
پ
پ

هادی بشیری مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ، روستائیان و عشایر استان البرز با حضور در اداره ورزش و جوانان شهرستان نظرآباد با افشاری رئیس این اداره دیدار و گفتگو کرد .

در این نشست بشیری با اشاره به اصل ۲۹ قانون اساسی گفت : اصل ۲۹ قانون اساسی برخورداری از تامین اجتماعی را حقی همگانی برای تمامی اقشار جامعه دانسته و افزود: براین اساس قانون ساختار نظام تامین اجتماعی تامین اجتماعی را برای اقشاری که رابطه کارگر و کارفرمایی ندارند را در دوقالب درمان و بیمه اجتماعی فراهم کرد.
بشیری گفت:پوشش خدمات درمانی به بیمه سلامت و بیمه اجتماعی به صندوق محول گردیده است.
بشیری افزود : صندوق تا سال ۸۹ فقط روستائیان و عشایر را به واسطه سکونت تحت پوشش قرار میداد ولی از سال ۸۹ به بعد برخی مشاغل از جمله کشاورزان، مشاغل خانگی، مشاغل فصلی، صنایع دستی و هنرهای سنتی، قالی بافان و.
.
.
هم به مشمولین صندوق اضافه شدند این اقشار هم میتوانند با پرداخت حق بیمه در صندوق از مزایای بلند مدت بیمه های اجتماعی شامل ازکارفتادگی ، بازنشستگی و مستمری بازماندگان و همچنین نقل و انتقال سوابق بیمه ای بهره مند گردند.
بشیری در ادامه با اشاره به اضافه شدن مشاغل فصلی به عنوان افراد مشمول عضویت در صندوق خاطرنشان کرد : از سال ۱۴۰۰ با انعقاد تفاهم نامه فی مابین صندوق و اتحادیه کارگران فصلی و مشاغل فصلی این قشر نیز امکان برخورداری از مزایای صندوق را پیدا کردند .
بشیری گفت : در سال ۱۴۰۱ صندوق استان البرز با رونمایی از طرح بیمه اجتماعی ورزشکاران ، داوران و مربیان ، اهالی فرهنگ و هنر و اصحاب رسانه این امکان را برای این اقشار فراهم کرد که در صورت عدم برخورداری از مزایای تامین اجتماعی و در صورت مشمول بودن از مزایای صندوق بهره مند گردند.
بشیری ادامه داد : ورزشکاران ، داوران و مربیان می توانند در قالب مشاغل فصلی و در جهت ایجاد عدالت اجتماعی با کمک ٧٠ درصدی دولت در پرداخت حق بیمه به عضویت صندوق درآیند.
افشاری رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان نظرآباد گفت : صندوق برای افرادی که بیمه ندارند و مشمول بیمه اجباری نیستند یک مزیت و فرصت بزرگ محسوب می شود.
افشاری افزود : در جلسات تخصصی با هیئت های ورزشی و دهیاری ها در رابطه با اطلاع رسانی مزایای صندوق به جامعه هدف اطلاع رسانی خواهیم کرد.
وی تاکید داشت:که از تمام ظرفیت های موجود جهت معرفی هر چه بیشتر مزایای صندوق به مشمولان استفاده شود.
افشاری درادامه با توجه به جایگاه ورزش در نشاط و سلامت جامعه گفت : شهرداری ها و دهیاری ها اگر بخشی از بودجه خود را صرف ورزش خانوار کنند نشاط و سلامت در جامعه افزایش می یابد.
وی تاکید کرد : تامین اجتماعی در کنار نشاط و شادابی می تواند امنیت خاطر مردم را فراهم کند

از شما درخواست میکنیم نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک بگذارید

  • از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  •  لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد. پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • بابت اینکه نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک میگذارید متشکریم.