پ
پ

فرمانده انتظامی شهرستان ساوجبلاغ از دستگیری یکی از اراذل و اوباش سطح دار در منطقه کردان این شهرستان خبر داد.

سرهنگ "علی سلیمانی" با اشاره به عزم جدی پلیس در مبارزه با اشرار و اراذل اوباش در تشریح جزئیات این خبر گفت: به دنبال اقدامات اطلاعاتی پلیس امنیت عمومی شهرستان مبنی بر شرارت و برهم زدن نظم عمومی توسط یکی از اوباش سطح دار منطقه کردان، شناسایی و دستگیری این شخص در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وی افزود: ماموران با انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی محل اختفای این اوباش را شناسایی و با هماهنگی قضایی نامبرده را در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر کردند.
این مقام انتظامی افزود: در بازرسی از مخفیگاه متهم چند تیغه سلاح سرد کشف و ضمیمه پرونده نامبرده شد.
فرمانده انتظامی شهرستان ساوجبلاغ خاطرنشان کرد: مردم در صورت مشاهده فعالیت مخرب اراذل و اوباش می‌توانند موضوع را از طریق شماره تلفن ۱۱۰ پلیس در میان بگذارند.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.