پ
پ

نماینده عالی دولت در استان البرز با ۳۸ تن از مردم شریف استان به صورت چهره به چهره دیدار و گفتگو کرد.

مجتبی عبداللهی طبق روال سه شنبه های هر هفته با جمعی از مردم استان به صورت چهره به چهره دیدار و گفتگو کرد و دستور لازم را برای رسیدگی به مشکلات آنها صادر کرد.

در این دیدار معاونان استاندار و مدیران کل استانداری نیز حضور یافته و روند اجرای دستور های استاندار را دنبال کردند.
طبق دستور عبداللهی استاندار البرز، دیدار چهره به چهره با مردم استان هر هفته سه شنبه در استانداری، فرمانداری ها و دستگاه های اجرایی و شهرداری ها برگزار می شود.
همچنین امروز مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان البرز بمنظور تسریع در پاسخگویی به مردم در سالن شهدای دولت استانداری مستقر شد و از نزدیک دستورات استاندار را مورد رسیدگی قرار داد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.