پ
پ


نماینده ولی‌فقیه در استان البرز و امام‌جمعه شهر کرج به همراه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز با حضور در منزل خانواده‌های معظم شهیدان «فریدون امیری» و «رحیم ستارپور» با خانواده این دو شهید والامقام دیدار و از آنان تجلیل کردند.

آیت‌الله سید محمدمهدی حسینی همدانی در این دیدارها با گرامیداشت یاد و خاطر شهدا و ایثارگران، از شهدا به‌عنوان عامل حفظ و تداوم انقلاب نام برد و گفت: همه‌ مسئولان در نظام اسلامی، به برکت خون شهیدان بر مسند نشسته‌اند.
نماینده ولی‌فقیه در استان البرز و امام‌جمعه شهر کرج ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را بهترین راه مقابله با تهاجم فرهنگی غرب برشمرد و افزود: پیشرو بودن و خط‌شکنی که از ویژگی‌های بارز شهداست، نیاز اصلی امروز کشور است و اقتصاد مقاومتی یا معضلات سیاسی و فرهنگی کشور، همه، از این راه به نتیجه می‌رسند.
گفتنی است در پایان نماینده ولی‌فقیه در استان البرز و امام‌جمعه شهر کرج در این دیدارها با اهدای لوح تقدیر از صبر و استقامت خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران تجلیل کرد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.