تصویر

تیتر مهمترین اخبار روز

هرآنچه باید از نتایج روز نخست مسابقات لیگ دسته دوم فوتبال بانوان کشور بدانید معاون استاندار البرز: کرج به کارگاه عمرانی تبدیل شده است دستگیری سارقان اماکن خصوصی با ۲۰ فقره سرقت در کرج ۱۰۵ زندانی مجتمع ندامتگاهی قزلحصار کرج آزاد شدند پایان مرمت بقعه متبرکه امامزاده زید و رحمن(ع) شهرستان اشتهارد سخنگوی شورای شهر کرج : ساخت فیلم حماسی تپه کرجی ها تصویب شد پیام تبریک نماینده ولی فقیه استان البرز به دکتر پزشکیان رییس هیات فوتبال: البرز در تدارک جذب تیم لیگ برتری است هشدار اداره پست البرز بابت پیامک های جعلی کلاهبرداران تصادف خودرو با درخت در کرج یک کشته و یک مصدوم برجا گذاشت ترافیک سنگین در آزادراه تهران – کرج -قزوین استاندار: میزان مشارکت انتخاباتی البرز ۹ درصد افزایش یافت مراکز غیرمجاز رمز ارز به پرداخت ۱۱۷ میلیارد ریال هزینه برق مصرفی در البرز محکوم شدند ۱۳ نفر در البرز بر اثر برق گرفتگی جان خود را از دست دادند دستگیری سارقان وسایل داخل خودرو با ۷۰ فقره سرقت در البرز

راه‌اندازی ۶ مرکز سلامت روانی – اجتماعی (سراج) در دهه فجر
21 بهمن 1402 - 11:36
3
دکتر معصومه جودکی، معاون بهداشت با اعلام این خبر افزود : همزمان با ایام الله دهه فجر مراکز سلامت روانی - اجتماعی (سراج) واحدهایی با هدف ارتقای کمی و کیفی ارائه خدمات سلامت روانی و اجتماعی و اعتلا کیفیت زندگی افراد و مراجعان و خانواده ها راه اندازی شده است.
ارسال توسط :
پ
پ

دکتر معصومه جودکی، معاون بهداشت با اعلام این خبر افزود : همزمان با ایام الله دهه فجر مراکز سلامت روانی – اجتماعی (سراج) واحدهایی با هدف ارتقای کمی و کیفی ارائه خدمات سلامت روانی و اجتماعی و اعتلا کیفیت زندگی افراد و مراجعان و خانواده ها راه اندازی شده است.

وی افزود: در این مراکز خدماتی که تاکنون با وجود ضروری بودن، جای آن‌ها در نظام ارائه خدمات پایه و تخصصی خالی بوده است،‌ تعریف شده‌اند و تحت پوشش قرار می‌گیرند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز با اشاره به اقدامات این معاونت در راستای استقرار الگوی سراج بیان کرد: این ۶ مرکز در شهرستان های ، ساوجبلاغ، ، اشتهارد، و مرکز بهداشت شرق فعال شده اند.
رئیس مرکز بهداشت استان گفت: خدمات مراقبت مشارکتی در سلامت روان شامل کلیه خدمات تشخیصی، دارودرمانی، روان درمانی فردی و گروهی و مداخلات اجتماعی است که شامل مراقبت و ارائه خدمات چندجانبه و همکاری در مدیریت موردی مراجعان و بیماران است.
وی افزود: مراقبت پس از ترخیص بیماران روان پزشکی با مشکلات شدید شامل ویزیت در منزل، پیگیری تلفنی، آموزش بیمار یا مراجع و خانواده، ارائه بسته مددکاری مبتنی بر فرد و خانواده شامل ارائه خدمات مددکاری فردی مانند تشخیص مشکلات و آسیب‌های اجتماعی در فرد مانند بدرفتاری با کودک، خشونت خانگی و بی سرپرستی یا بد سرپرستی فرد و توانمندسازی‌هایی که بیشتر با برقراری ارتباط خانواده‌ها، بدنه مردمی مرتبط یا دستگاه‌های دولتی تا رسیدن به رفع مشکل اجتماعی فرد انجام می‌شود، از دیگر خدمات هستند.
وی افزود: "بسته مددکاری جامعه‌ای یا اقدام جامعه" شامل فعال‌سازی مردم منطقه در راستای کاهش زمینه‌های آسیب‌زای سلامت و کاهش زمینه‌های آسیب‌های اجتماعی و ارتقای زمینه‌های سلامت روان در محله و منطقه است که در قالب خانه مشارکت مردم در سلامت به فعالیت می‌پردازد.

از شما درخواست میکنیم نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک بگذارید

  • از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  •  لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد. پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • بابت اینکه نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک میگذارید متشکریم.