فرمانده انتظامی شهرستان نظرآباد از دستگیری یک سارق مامور نما در سطح این شهرستان خبر داد.
سرهنگ "فرج اله اسدالهی" با اعلام این خبر بیان داشت: در پی ارجاع پرونده سرقت در پوشش مامور و ضابط قضایی در سطح شهر نظرآباد، رسیدگی به پرونده به صورت ویژه در دستورکار ماموران پلیس کلانتری مرکزی این شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: ماموران با انجام تحقیقات میدانی در منطقه وقوع سرقت و به کارگیری اقدامات پلیسی و اطلاعاتی ، رد سارق تحت عنوان مامور را مشاهده و با شناسایی مخفیگاه او در حاشیه شهر نظرآباد در عملیاتی غافلگیرانه نامبرده را دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان نظرآباد اضافه کرد: متهم در تحقیقات تکمیلی چارهای جز بیان حقیقت در پیش روی خودش ندید و به ارتکاب چند فقره سرقت در پوشش مامور انتظامی اعتراف کرد.
سرهنگ "اسدالهی " گفت: متهم با تکمیل پرونده به مرجع قضائی معرفی و با قرار وثیقه ۲ میلیارد ریالی روانه زندان شد.
این مقام انتظامی در پایان به شهروندان توصیه کرد در صورت مواجهه با افراد مشکوکی که خود را مامور و ضابط قضایی معرفی میکنند، ضمن درخواست کارت شناسایی و حکم ماموریت در صورت درخواستهای نامتعارف از طریق شماره تلفن ۱۱۰ پلیس را در جریان موضوع بگذارند.
فرمانده انتظامي شهرستان نظرآباد از دستگيري يک سارق مامور نما در سطح اين شهرستان خبر داد.
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید