پ
پ

علی حجر گشت مدیر کل آموزش و پرورش استان البرز در حاشیه نشست شورای پشتیبانی سوادآموزی استان گفت: شورای پشتیبانی سوادآموزی با هدف نزدیک‌تر کردن دستگاه‌های اجرایی، فرمانداری‌ها و نهادهای حمایتی تشکیل شده است و بر ریشه کنی بی‌سوادی و افزایش میزان سوادآموزی تمرکز دارد.

وی گفت: با توجه به اهداف دوره‌های سوادآموزی به صورت کمی و کیفی و نیز حجم ابلاغی، میبایست در برنامه‌ریزی ‌ها اهتمام لازم برای پوشش برنامه‌های آموزشی و مکمل صورت گیرد.

حجر گشت با اشاره به سخنان ریاست محترم جمهور مبنی بر ریشه کنی بی‌سوادی، افزود: در راستای جذب و شناسایی افراد بی‌سواد به ویژه افراد لازم التعلیم، نیازمند حضور پررنگ فرمانداری‌ها، دهیاری‌ها و بخشداری‌ها هستیم و در این راستا می‌بایست همه ظرفیت‌ها پای کار آیند و برای ریشه‌کنی بی‌سوادی قدم بردارند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز تصریح کرد: هر جامعه‌ای برای پیشرفت در زمینه‌های مختلف نیازمند ارتقا زیرساخت‌های فرهنگی از جمله سطح سواد مردم است و لذا مبارزه با بی‌سوادی یک حرکت ارزشمند است و همه باید در هر جایگاهی که هستند به این مهم کمک کنند و حضور بازنشستگان، نیروهای جهادی، اقشار مختلف مردم و سازمان ها می‌تواند در این زمینه بسیار موثر باشد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.