تصویر

تیتر مهمترین اخبار روز

برپایی مراسم شب شعر و موسیقی سنتی آذربایجان(عاشیقلار) در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز جلسه هماهنگی برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، در شهرستان طالقان احداث کتابخانه مرکزی کرج در زندان رجائی شهر راه اندازی مرکز مردمی نفس برای جلوگیری از سقط جنین در البرز دولت سیزدهم به توانمند سازی روستائیان اهتمام ویژه ای دارد فیلم پویانمایی سینمایی ” بچه زرنگ ” اثری قهرمان‌ محور است دیدار حافظان امنیت با رئیس آتش نشانی کرج کاشت ۳۰ هزار بوته گل فصلی در معابر منطقه ۶ کرج مادران شهدا در کرج تجلیل شدند تکمیل پروژه‌های فضای سبز در منطقه ۲ کرج واحدهای صنفی جذب اتباع غیرمجاز به تعزیرات حکومتی البرز معرفی شدند ۲۰۲۰ پروژه آموزشی در کشور تقدیم دانش آموزان شد سازمان سیما، منظر به عنوان پایلوت ارزیابی عملکرد انتخاب شد تردد از آزادراه تهران – شمال و جاده کرج – چالوس یک طرفه می شود عملیات خط کشی محوری در ۱۲۰ هزار متر از معابر سطح شهر کرج اجرا شد

صادرات محصولات کشاورزی البرز ۳۰ درصد افزایش یافت
03 آوریل 2022 - 15:17
4
معاون امور اقتصادی و برنامه ریزی سازمان جهاد کشاورزی البرز با بیان اینکه این استان به عنوان قاب صادرات محصولات کشاورزی کشور مطرح است، گفت: صادرات محصولات کشاورزی این استان سال گذشته به رقمی معادل ۲۷۰ میلیون دلار رسید که نسبت به مدت مشابه سال ماقبل ۳۰ درصد افزایش نشان می دهد.
ارسال توسط :
پ
پ

معاون امور اقتصادی و برنامه ریزی سازمان جهاد کشاورزی البرز با بیان اینکه این استان به عنوان قاب صادرات محصولات کشاورزی کشور مطرح است، گفت: صادرات محصولات کشاورزی این استان سال گذشته به رقمی معادل ۲۷۰ میلیون دلار رسید که نسبت به مدت مشابه سال ماقبل ۳۰ درصد افزایش نشان می دهد.

«مسعود کریمی» به ظرفیت بالای تولید محصولات کشاورزی و تولید محصولات سالم و ارگانیک در استان البرز اشاره کرد و افزود: استان البرز ظرفیتی بیش از این برای صادرات محصولات کشاورزی دارد ولی به دلیل بالا بودن سوخت هواپیماهای باربری و نیاز به ورود برخی از امکانات حمل و نقلی برای بهبود فرسودگی ناوگان حمل و نقل را می طلبد.
وی با بیان اینکه رونق صادرات نیاز به راه اندازی مرکز قرنطینه صادراتی در فرودگاه پیام کرج را دارد، اظهار داشت: در سال گذشته به منظور حمایت از کشاورزان تسهیلات ارزان قیمت در قالب بند« الف» تبصره ۱۸ با سیستم بانکی قرارداد منعقد شد که در این راستا ۴۲۵ میلیارد تومان در قالب ۱۲۵ فقره تسهیلات ثبت شد.
وی میزان سود این تسهیلات را ۱۲ درصد دانست که نسبت به سودهای معمول بانکی ۶ درصد کمتر است و گفت: همچنین به تعدادی از دامداران سنتی دامدار کارت با سود ۱۱ درصد ارایه شده که در حال افزایش می باشد.
معاون امور اقتصادی و برنامه ریزی جهاد کشاورزی استان البرز افزود: ۲۷۸ نفر از دامداران این کارت با به میزان ۱۰.
۶ میلیارد تومان دریافت کردند و ۱۰ میلیارد تومان دیگر نیز برای دامدار کارت جذب شده است.
وی به تجهیز بخش کشاورزی استان به ماشین آلات و مکانیزاسیون کشاورزی اشاره کرد و تصریح کرد: سال گذشته ۱۰ میلیارد تومان تسهیلات برای خرید تراکتورهای دنباله دار به کشاورزان پرداخت شده ضمن اینکه ۳.
۵ میلیارد تومان نیز به مشاغل خانگی با ارایه تسهیلات ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون تومانی ارایه شده است.
وی بیشتر تسهیلات خانگی را برای زنان روستایی دانست و گفت: همچنین ۵۳ میلیارد تومان تسهیلات در قالب تسهیلات اقتصاد مقاومتی و ۶۵ میلیارد تومان نیز صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در قالب تسهیلات کوتاه مدت و سریع پرداخت کرده است.
کریمی با بیان اینکه سال گذشته ۳۸ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض برای تجهیز اراضی به سامانه های نوین آبیاری پرداخت شده، ادامه داد: برای هر هکتار از این اراضی به طور میانگین ۳۰ میلیون تومان پرداخت شده است.
وی اضافه کرد: همچنین سال گذشته برای مرمت و بازسازی قنوات که میراثی کهن می باشد حدود ۱.
۸ میلیارد تومان کمک بلاعوض به روستاییان ارایه شد ضمن اینکه از بسیج و جهادگران برای بازسازی این سازه ها کمک گرفته شد که در نهایت منجر به بازسازی ۱۸ حلقه قنات شد.
وی گفت: در سال گذشته در مجموع ۱۴۱ فقره پروانه تاسیس واحدهای صنعتی و غیرصنعتی تولیدی صادر شد که بیشتر آن ها در قالب توسعه گلخانه ها بوده است.
معاون جهاد کشاورزی استان البرز با بیان اینکه جهاد کشاورزی البرز جزو نخستین دستگاه هایی بود که به سامانه صدور مجوزهای الکترونیکی پنجره واحد زیر نظر اقتصاد دارایی متصل شده است، افزود: سال ۱۴۰۰ البرز جزو استان هایی بود که خشکسالی را تجربه کرد که از محل بند «خ» اعتبار جدیدی برای این منظور اعتبار جدیدی تعریف شده تا کشاورزان خسارت دیده از خشکسالی بتوانند بخشی از جرایم را دولت به بانک ها پرداخت کند.
منبع ایرنا

از شما درخواست میکنیم نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک بگذارید

  • از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  •  لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد. پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • بابت اینکه نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک میگذارید متشکریم.