پ
پ

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان البرزگفت: طرح اهل قلم برای معلمان نویسنده استان با عنوان معرفی کتاب های تالیفی این عزیزان به اجرا درآمد.

لیلا الماسی " دراین گفت و گو افزود: این طرح با هدف معرفی معلمان توانمند در حوزه تالیف کتاب وهمچنین به منظور پیشبرد اهداف تعلیم و تربیت ، پرورش استعدادهای فکری و قلمی معلمان نوقلم و مطالعه کردن در بستر شبکه شاد درحال اجراست.
وی با بیان اینکه این طرح بانک اطلاعات از معلمان اهل قلم را در البرزتکمیل می کند خاطرنشان کرد: تشکیل مجموعه ای از افراد صاحب نظر در رشته های مختلف و با موضوعات درسی تخصصی می تواند در رشد کیفی شاخص های آموزشی و تربیتی در سطح مدارس استان نیز موثر باشد.
وی یادآورشد: درقالب این طرح کتاب های تالیف شده معلمان با مشخصات کامل و چکیده ای از موضوع آن منتشر می شود تا زمینه انگیزه مطالعه آن کتاب نیزفراهم آید.
الماسی ادامه داد: هدایت معلمان به سمت کتاب در دو بخش تالیف و مطالعه نتایج پرباری را برای دستگاه تعلیم و تربیت به دنبال دارد که در فرآیند یاددهی و یادگیری و حتی مهارت های زندگی به جامعه هدف آموزش و پرورش می تواند اثربخش باشد.
وی به استنادهای قانونی این اقدام فرهنگی و ترویجی در سند تحول بنیادین اشاره و تالیف و نوآوری را یکی از شاخص های توانمندی افراد جامعه ذکر کرد.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش البرز تصریح کرد: ارائه مطالب از طریق زبان و گفتار کوتاه مدت است اما قلم و نوشتار جاودانه بوده و دارای تاثیرگذاری و ماندگاری بیشتری است.
وی خط و نوشتار را عامل اصلی انتقال تمدن، فرهنگ و دانش و دانایی در جامعه دانست و گفت: در آموزه های دینی تاکید فراوانی بر علم و علم آموزی شده و پیامبر گرامی اسلام(ص) فرموده است علم را به وسیله نوشتن به بند بکشید و مقید کنید.
الماسی از معلمان البرزی درخواست کرد به این مجموعه بپیوندند زیرا معلمان مولف در تدریس و آموزش اثر بخشی بیشتری دارند و معلمان مولف و دارای اثر با بهره گیری از استعدادهای خود و فعالیت های انجام شده یادگیری را تعمیق بخشیده و تاثیرگذاری بیشتری در تدریس دارند.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.