تیتر مهمترین اخبار

۲۴۰ تن از سربازان وظیفه زندان‌های استان البرز گواهینامه مهارت آموزی گرفتند اخذ رضایت از اولیای دم پس از ۲۳ سال جشنواره لاله های کرج باید برند ملی در کشور شود تبلیغ، فراخوان و رونمایی از جشنواره ملی لاله‌های کرج باید مختص معرفی مدیریت شهری و پیشینه باغ شهری این کلان شهر باشد حمایت از پرسنل کارآمد بعنوان سرمایه انسانی مدیریت شهری ، امری ضروری است فاطمه منعمی با تاکید بر حمایت همه جانبه شورا از کارکنان متعهد و متخصص ، خواستار ساماندهی منابع انسانی مدیریت شهری شد اصلاح مدیریت تفکیک، تجمیع، حمل و امحای اصولی پسماند از اولویت مطالبات مردمی است حضور چشمگیر مسافران نووزی در بازدید از جاذبه های گردشگری نظرآباد ایستگاه پایانی سه پرونده کثیرالشاکی استان البرز در سال ۱۴۰۱ کرج نیازمند بازارچه دائمی صنایع دستی است هشدار هواشناسی کشاورزی/ تعطیلات پایان هفته هوا سرد می شود ثبت سال ۱۴۰۱ در سنوات کاری به عنوان خاطره ماندگار قیمت زولبیا و بامیه در البرزاعلام شد جابه‌جایی بیش از ۵۲ هزار مسافر در محورهای مواصلاتی البرز ماموریت ویژه مدیران استان، جد و جهد برای تحقق مهار تورم، رشد تولید است

بانک ایران زمین بانک دیجیتال
طرح اهل قلم برای معلمان نویسنده در البرز به اجرا درآمد
16 مارس 2023 - 8:59
شناسه : 482295
0
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان البرزگفت: طرح اهل قلم برای معلمان نویسنده استان با عنوان معرفی کتاب های تالیفی این عزیزان به اجرا درآمد.
ارسال توسط :
پ
پ

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان البرزگفت: طرح اهل قلم برای معلمان نویسنده استان با عنوان معرفی کتاب های تالیفی این عزیزان به اجرا درآمد.

لیلا الماسی " دراین گفت و گو افزود: این طرح با هدف معرفی معلمان توانمند در حوزه تالیف کتاب وهمچنین به منظور پیشبرد اهداف تعلیم و تربیت ، پرورش استعدادهای فکری و قلمی معلمان نوقلم و مطالعه کردن در بستر شبکه شاد درحال اجراست.
وی با بیان اینکه این طرح بانک اطلاعات از معلمان اهل قلم را در البرزتکمیل می کند خاطرنشان کرد: تشکیل مجموعه ای از افراد صاحب نظر در رشته های مختلف و با موضوعات درسی تخصصی می تواند در رشد کیفی شاخص های آموزشی و تربیتی در سطح مدارس استان نیز موثر باشد.
وی یادآورشد: درقالب این طرح کتاب های تالیف شده معلمان با مشخصات کامل و چکیده ای از موضوع آن منتشر می شود تا زمینه انگیزه مطالعه آن کتاب نیزفراهم آید.
الماسی ادامه داد: هدایت معلمان به سمت کتاب در دو بخش تالیف و مطالعه نتایج پرباری را برای دستگاه تعلیم و تربیت به دنبال دارد که در فرآیند یاددهی و یادگیری و حتی مهارت های زندگی به جامعه هدف آموزش و پرورش می تواند اثربخش باشد.
وی به استنادهای قانونی این اقدام فرهنگی و ترویجی در سند تحول بنیادین اشاره و تالیف و نوآوری را یکی از شاخص های توانمندی افراد جامعه ذکر کرد.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش البرز تصریح کرد: ارائه مطالب از طریق زبان و گفتار کوتاه مدت است اما قلم و نوشتار جاودانه بوده و دارای تاثیرگذاری و ماندگاری بیشتری است.
وی خط و نوشتار را عامل اصلی انتقال تمدن، فرهنگ و دانش و دانایی در جامعه دانست و گفت: در آموزه های دینی تاکید فراوانی بر علم و علم آموزی شده و پیامبر گرامی اسلام(ص) فرموده است علم را به وسیله نوشتن به بند بکشید و مقید کنید.
الماسی از معلمان البرزی درخواست کرد به این مجموعه بپیوندند زیرا معلمان مولف در تدریس و آموزش اثر بخشی بیشتری دارند و معلمان مولف و دارای اثر با بهره گیری از استعدادهای خود و فعالیت های انجام شده یادگیری را تعمیق بخشیده و تاثیرگذاری بیشتری در تدریس دارند.

شاید این اخبار هم برایتان جالب باشد

از شما درخواست میکنیم نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک بگذارید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  •  لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد. پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • بابت اینکه نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک میگذارید متشکریم.