پ
پ

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری کرج بر ضرورت به روز رسانی طرح جامع حمل‌ونقل و ترافیک شهر تاکید کرد.

فرزین فرشاد در گفت‌وگو با پایگاه خبری کرج امروز؛ بهنگام سازی طرح جامع حمل‌ونقل و ترافیک کلان‌شهر کرج را از مهم‌ترین اقدامات صورت گرفته عنوان و تصریح کرد: ارائه راهکار در بخش‌های حمل‌ونقل همگانی و خصوصی همچنین به‌کارگیری روش‌های مدیریتی در افق کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت نیز در دستور کار کارشناسان و مدیران این مجموعه قرار دارد.

وی اضافه کرد: از طرح جامع حمل‌ونقل و ترافیک به منظور حل‌وفصل مشکلات حمل‌ونقل، ارتقای وضعیت خدماتی و سرویس‌دهی حمل‌ونقل عمومی و خصوصی شهر استفاده می‌شود.

فرشاد بابیان اینکه با توجه به توسعه شهر، افزایش ساخت‌وساز، تغییر آمار جمعیتی شهر و تغییر الگو ترافیکی، طرح جامع حمل‌ونقل و ترافیک باید مورد بروز رسانی قرار گیرد، ادامه داد: جهت به هنگام سازی طرح جامع حمل‌ونقل و ترافیک، مجوزهای لازم جهت آماربرداری در آبان ۱۴۰۱ از مراجع ذی ربط اخذ شده و در آینده نزدیک طرح مذکور بازنگری و به‌روز خواهد شد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.